My sweet story...

My sweet story...

Monday, April 26, 2010

Book Xcess Amcorp Mall

Sabtu lepas mummy ajak daddy pergi Book Xcess di Amcorp Mall. Mummy teruja nak pergi sebab harga buku semua murah-murah, dan pastinya daddy suka tempat itu. Semua buku di Book Xcess kalau tak silap dari oversea tapi harga sangat berbaloi. Buku yang berkulit tebal harga ratus-ratus boleh dapat dalam rm20-30. Sangat recommended untuk pencinta buku. Dan lepas ini pasti wajib pergi lagi. Kedai ini dibuka setiap hari dari 10pagi hingga 10 malam. Untuk keterangan lebih lanjut boleh tengok website http://www.bookxcess.com/

Inilah kedainya terletak di level 3 Amcorp Mall.



Ramainya pencinta buku..



bargain bin sale paling mahal pun RM3



Kalau beli Rm50 ke atas boleh dapat membership card


Mula-mula mummy nak beli buku ini untuk Humaira tapi toy anjing pula. REJECT. RRP 69.90 tapi hanya RM19.90 shj. I tell u..


Dan semestinya kalau pergi kedai buku tempat toodler/ children area pilihan mummy..


Mummy beli buku kitty the cat untuk Humaira. Yang menariknya buku ini diperbuat dari kain, takdelah koyak. Kalau kotor boleh basuh.


Yang ini buku Jungle fun sesuai untuk bawa mandi. Ada toy gajah lagi tapi Humaira takut dengan gajah itu. Harga RM14.90. Bagi mummy kedua-dua buku ini reasonable.


Ini buku daddy beli. Dia pencinta buku. Setiap buku tu tak sampai RM10.


dapat free gift book thong kalau beli melebihi RM50.

11 comments:

mamalieyna said...

taktau pulak..huhu..utk humaira pun ada..comeinye! ^_^

ezan said...

wah minggu ni harus g ni.. ezan pun cam dah lama xbaca buku...

fabulous.farah said...

hehehe..semua novel2 saya dari sini jer..murahhhhh

Asikah Dani said...

wahhhh,,,,syok3,,

~ana~ said...

waaa...best la nmpak kedai ni..nnti bleh g terjah la...nak cr cloth book utk ajmal dan aqil...thanks for ur info nieda..

☆ lieya latif ☆ said...

wah berbaloi2 laa nieda kalo beli ngan harga cam tu.....ulat2 buku sure suke nieh....

lawak plak humaira takut gajah tu...keh keh keh ....takpe2 dah besar sikit sure die berani...abis arr gajah tu kene lenyek ngan humaira plak heheeheheh

ct rahani said...

wah beshnya.. klu ade kt jb kan lg besh.. huhu.. baguskan ajar anak2 dr kecil minat ngan buku nih..

Huda said...

bestnye buku :) lame dh x beli buku utk husna..for me too :)

chugie said...

dulu sy pun suka bertandang ke kedai buku, tp skarang.. dh susah ler..

nmpak menarik buku untuk anak nieda tu.. espc yang gambar elephant tu..

wan sujaihah said...

laa ader jugak kak buku tuk bawak mandi..comey nyer elepen tu...hehhe

dalila said...

menariklah buku dari kain tu..amat sesuai tuk bebudak

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails