My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, April 13, 2010

Happy anniversary aunty and uncle

Sabtu malam Ahad, nieda@co pergi majlis ulangtahun perkahwinan makcik sebelah husband di USJ. Anak2 makcik buat surprise party untuk ayahanda dan bonda mereka. Kebetulan emak dan ayah mertua pun ada sekali, kami datang mengejut. Sudahnya ayah mertua saya kena baca doa untuk majlis tersebut.

Macam2 makanan ada. Nasi lemak, nasi kerabu, jelly dan dadih, gerai pun ada. Ada dua buah gerai mereka sewa iaitu gerai kuewtiaw goreng dan cendol & rojak.

Daddys girl with my aunty


kek ini hasil air tangan anak2nya..family dorang expert deco kek..plg suka kek aiskrim mmg sedap


My mum and her sister. Belakang tu gerai rojak dan cendol


yang pakai songkok tu my uncle yang diraikan. Belakang tu gerai kuewtiaw goreng. sedap sehingga menjilat jari


Sewa skrin tv lagi. Maklumla mlm tu ada Piala FA. Dah mcm kt kedai mamak pula


Ayah sedang membaca doa


Acara potong kek.


3 biji kek, sedapp


Kak Yati anak sulung makcik saya. Org kuat yg organise majlis ini. Menjadi akak surprise party ni..hehe


Kek yg mummy dan daddy makan..nyum nyum..


mummy and Humaira

7 comments:

chugie said...

wah.. meriahnye majlis ni nieda. siap sewa gerai lg ye.. best2! hehehe..

~ana~ said...

waaa...kek tu nmpak sedap la...best je bile family kumpul ramai2 mcm ni kan...

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

wah banyaknyer kek.. siap ada 2 bijik lagi.. dan juga ada goodies lagi

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

opss silap, ada 3 bijik kek

☆ lieya latif ☆ said...

wah byk tul kek hah...mmg meriah nieda....seb baik humaira kecik lagi...kalo besar mia mija ni mmg syorgalaa dpt mkn kek byk2 heheheheheheh.....

Ummi Salsabila said...

meriahnya..byk fud n kek.yummy!

fabulous.farah said...

salam kenal=)

meriah nya birhday..dah macam knduri dah..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails