My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, March 31, 2010

Happy Birthday Adam dan Qaseh

Ahad lepas mummy dapat jemputan birthday party from my best friend, Yus. Celebrate birthday anakandanya, Adam Harith dan sepupu Adam, Qaseh. Beza usia Adam dan Qaseh cuma 2 minggu. Mummy datang lewat, tak sempat nak tengok prince dan princess comel ni cutting cake sebab Humaira tidur. Anak dara mummy ni kalau weekend susah betul nak tidur, maklumla daddy dia ada. Asyik nak berkepit dan main dengan daddy dia jer. Masa mummy sampai, Adam dah tidur. Sayang betul tak dapat snap gambar birthday boy.

Tak banyak pun mummy ambil gambar. Masa sampai pun dah penghujung majlis, tetamu pun ramai dah balik. Apa-apapun mummy enjoy jumpa kawan baik mummy. Banyak yang kita share masa pregnant kan Yus, rindu betul waktu itu. Tinggal kenangan yang indah je, nanti kita plan sama2 pula 2nd junior k..hehe

Untuk Adam dan Qaseh, Selamat Hari Lahir. Semoga menjadi anak yang soleh & solehah..


Birthday girl, Qaseh


Qaseh yang comel, genap setahun masa majlis birthday ni


Alolo nangis dia, jealous mama dia pegang baby lain..


Mummy dan Aunty Yus khusyuk borak, lama betul tak jumpa, masing2 busy.


Comelnya Qaseh buat muka macam tu..








Borak dan borak..U dah kurus lah Yus..I juga yang bam bam





Nilah daddy's girl, berkepit dgn daddy jer


Humaira tunggu mummy bersiap nak pergi birthday party. Sayang dia...


Cepat masa berlalu, entry lama masa Aunty Yus datang melawat Humaira dekat SINI. Masa tu umur Humaira sebulan lebih, Adam dalam 2 bulan lebih. (Adam lahir 10 Apr, Humaira lahir 10 Mei) beza sebulan jer. Sekarang ni dah besar mereka, tak sangka nak masuk setahun dah. Teremosi pula mummy Humaira ni..

7 comments:

chugie said...

comelnye humairah ni.. geram tau!

emm.. best kan bila dpt attend event kawan2 ni.. rs meriah betul.

AISYAH HANI said...

cutenya.. humaira & qaseh..

Teringin jugak nak gathering dengan member2

Softtouch [Hanim] said...

elok jer humaira diam bg mummy dia borak..comel humaira pakai hairband tu..nak dia pakai yer nieda...n xlama lg hunaira setahun plak...sekejap jer masa berlalu...

samalah mcm anak muza anak abah..sikit2 abah dia..

mamalieyna said...

memang best dpt g event2 camni, ada baby2 ug comel..hehe..

nnti turn humaira pulak menjemput kengkwan dpt umah ye! ^_^

☆ lieya latif ☆ said...

wah seronoknye berbesdei party...dah lame lieya tak gi besdei bash ni....hehehheeh.....boleh bantai makan kek sedap2 heeheheheehhh

humaira pun mesti seronok kan..dpt bersosial ngan kawan2 baru heheeheh

ezan said...

nanti humaira ajak mummy dtg rumah sarah pulak tau... :P

yatie chomeyl said...

cecece humaira, pakai hairband dgn gaun...mcm princess *cute*

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails