My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, April 20, 2010

Aktiviti hujung minggu

Hujung minggu lepas, takde aktiviti menarik. Selalunya rutin hujung minggu pagi2 pergi pasar beli barang untuk stok seminggu. Hari Ahad kononnya nak beli kain dekat Gulatis seksyen 7 Shah Alam, tgk dekat paper ada promotion, sekali pergi x buka lagi masih dlm renovation. Hampeh betul. Akhirnya kami pergi cuci mata di Plaza Masalam.

Mummy order hot n roll. nikmatnya makan aiskrim.


daddy mkn 1901. roti hot dog sangat lembut


Biasalah budak lasak ni, tak nak duduk dlm car seat. Bawah kerusi yg dia suka


See??Agak2 kalau beli car seat baru nak tak dia? Car seat yang skrg ni jenis babby.

11 comments:

ezan said...

dulu sarah pun xsuka duduk dlm car seat yang baby tu.. tp bila dah tukar car seat dia ok je.. sebab leh tgk luar kan.. try la beli car seat baru utk humaira... :)

yatie chomeyl said...

sama mcm baby SN, suka btul duduk atas lantai dlm keta huuh

chugie said...

emm dulu masa fatin duk dlm baby nye car seat, siap berdiri bagai dlm tu.. bila dh beli bucket seat, mula2 tu die ok je.. tp skang ni, payah betul nk duduk diam2 dlm tu tau! sure nangis2 dulu.. :D

Jasfyra said...

try beli yg tok budak beso punya..al-maklumla humaira kan dah besar.agaknya dia xmo dok dlm baby punya tu..hihi

~ana~ said...

erm..sedap nya hotdog 1901 tu...lembut je kan roti dia..satu mesti x cukup..:)

ajmal skrg ni pun xnak duduk kat carseat..kenkdg duk umpan suruh duduk nnti polis tangkap, br dia nak duduk..hu3x...

mamalieyna said...

samalah, arif pun dh takmo dok dlm car seat nye..nk duk gk ngn kita ni, pastu leh lepak2 kt kaki..haish...

arifnye car seat jenis bkn tuk baby, dah biasa yg itu, takmo la bila dh besar sket ni..

Huda said...

hihi..baby2 smua same je peel nye x suke duk dlm car seat yer..

fabulous.farah said...

coklat tu mengiurkan=P~~

Momma Mia said...

huhu sedap nyer hot& roll tuh Nieda... terliur ibu yg berpantang nih... biler ler bleh mkn ais krim... org kata c-sect tak leh mkn benda sejuk at least 6 bulan...nnti perut buncit? betol ke??

☆ lieya latif ☆ said...

nieda, terliur ar tgk hot & roll tu....die mcm waffle yeak....ini sah2 sorang satu ni...mia n mija konpom nak pegang sendiri nieh eheheh


humaira...lasaknye awak...abis die explore bwh kerusi tu yeak keh keh keh ....budak baye die mmg cam tu laa nieda....comel jek lieya tgk aksi die tuh

Ummi Salsabila said...

cam sdp je hot roll tu.ish,tekak mak buyung ni..hehe.

humaira kan dah pandai explore sana sini.msti xnak duk diam dlm car seat punya.sama mcm aufa.

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails