My sweet story...

My sweet story...

Monday, April 5, 2010

Makan kek di Secret Recepi

Hari Sabtu lepas sempena birthday daddy, kami makan kek di Secret Recepi Bukit Jelutong Shah Alam. Beli 2 slice saje. Kebetulan kami pergi dalam pukul 3.30 petang so dapatla coffee or tea free. Fyi, kalau kita order 1 slice cake akan dapat free 1 coffee or tea dari pukul 3.00 - 6.00 ptg. Save money tak perlu order air. Birthday tanpa kek macam tak meriah kan!!!

Happy Birthday DADDY...

Humaira makan kek


Kids Meal untuk Humaira, comel jer burger tu. Mummy yang tolong habiskan


Kalau daddy suapkan kek mesti comot si kenit ni


Suka makan kek, tak boleh selalu Humaira, manis


mummy punya choc chip walnut, daddy choc cheese cake rasanya. Air free mummy order tea, dan daddy white coffee


Silalah jamu selera...

10 comments:

Jasfyra said...

setapnya kek tu...terus ngidam rasa nk mkn..hehe

mamalieyna said...

uuu sedapnya..esok besday en suami kite..nak ajak g mkn keklah! hehe..

Huda said...

hehe..humaira pun pandai makan kek yer..

Softtouch [Hanim] said...

sedap kek tu..mmg mcm tulah nieda kalu jd mak..anak xmakan mak dia lah yang makan..he he he

☆ lieya latif ☆ said...

oo yeke dpt teh free...aku pun tak tahu nieda...thanks laa for sharing....

tu ar kan. kalo dah besdey namenye tak sah kalo takde kek....at least biar la sekeping...baru cam puas jek rasenye heheeheheh

chugie said...

owh..i luv cheese cake.. n also indulgence! ahahah.. nak g makan gak ni nieda!

Ummu Ibtisam @ Mardziah Mohd Lokoman said...

Beza sehari je birthday suami kita :-).

Moga panjang umur, murah rezki dan dimudahkan urusan.

~ana~ said...

waaa...choc walnut....best kan...
erm..xtau lak bleh dpt minuman free...thanks for ur info nieda..

Intan said...

Happy birthday to ur en. hubby Nieda!

He he...samalah ngan intan, kalo order kan arissa kid's meal tu, mau den gak yg perabis kan nyo...wakaka!

kakyong said...

salam kenal nieda,

dah lama tak ke secret resepi.. masa kerja dulu selalu gak ke situ...
rindu plak dgn cheese cake secret recipe... kena pujuk2 en ayah buat lawatan ke SR juga nih... :D

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails