My sweet story...

My sweet story...

Thursday, April 22, 2010

Sarapan pagi tadi..

Mlm tadi daddy request nak breakfast dekat rumah pagi ni. Mummy masak ala kadar saje. Pagi2 susah betul nak dapat mood masak. Buat roti bakar, hashbrowns scrambled eggs dan goreng nuget.

Lepas subuh Humaira dah jaga. Kononnya nak tolong mummy masak. Sebelum daddy makan kena bagi Humaira makan dulu, kalau tidak semua orang dikacaunya. Humaira breakfat apa?


Sekuat hati gigit kurma.


Nyum...


Makan roti...


our breakfast


dan nuget goreng

9 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

lieya ni tak bekpes lagi ni nieda...tgk menu ko ni terus rase cam pi beli nasi wakakaakak...lapo ni...cepat ar kul 1 heheeheh

awal humaira bangun...bagus2...anak dare takleh bgn lambat2 heeheheh

mamalieyna said...

huhu..mood nk buat sarapan di hari bekerja mmg jarang mariii...

kita pun sama la, pg semalm n pagi ni en suami request nak sarapan..masak la jugak..sesimple mungkin!

mamalieyna said...

cam arif ler, pepagi lg mau sarapan jugak..mamam roti jeler..comei humaira mamam! ^_^

Ena said...

wahhhhhhhhh..

rajinnyer dier masak pepagi..

dah lame dah tak masak pepagi kalo ari keje..huhu..

sedap la pulok tgk picture tu.. nak sikitttttttttttttt!!

fabulous.farah said...

huhuhu..bagus la makan kurma~

~ana~ said...

bagus nya humaira..bgn awal pg..pastu mkn kurma lak..bagus2...:)

nieda said...

lieya: Humaira mmg sedar ajer kalau kita bgn.

mamalieyna: itulah susah nak dapat feel masak pagi2. asal boleh ajer..hehe

Ena: Nak???boleh ajer..silalah jamu mata, nak kasi jauh sangat

farah & ana: Kurma tu embah humaira bg. Import dari johor. Embah dia dah siap buangkan biji tu..

chugie said...

wah.. dlm liat2 nk buat bekfast pun, still lagi buat menu yg mengancam ni kan??

owh, humairah bangun awl sangat ni.. heheh..

kakyong said...

anak2 kakyong kalo harshbrown & nuget memang tak jalan lah.. tak tau lah naper depa tak suka...

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails