My sweet story...

My sweet story...

Thursday, April 29, 2010

Pembantu kecil daddy

Minggu ini daddy bagi task dekat mummy minta tolong kira markah. Daddy yg marking, mummy just kira shj. Daddy Humaira nak submit next week. Bukan mummy seorang pembantu daddy, ada seorang lagi...siapa dia???

haaa..inilah dia pembantu kecil daddy..rampas pen dari mummy yer


Khusyuknya...


Eh pandai ker nak marking, mummy pun tak marking sayang oii


Taknak bagi Humaira kacau, umpan dengan buku..X jalan


Last menangis bila mummy kemas semua..


Nangis sebab apa???tak boleh mengacau mummy lagi..Sabar ajelah

9 comments:

Ain said...

comelll la dia....

budak2 ni apa saje yang kita buat, dorang mesti nak buat jugak kan...

☆ lieya latif ☆ said...

rajinye humaira....kemain lagi nak menulis yek.....tang cebek nangis tu sian tu....notty mummy ni kaco humaira nak menulis kan...nanti auntie babab kah mummy humaira yeak.....heheeheh

fabulous.farah said...

comel..hahaha..bagi kertas kosong pon tak nak ke?huhu

~ana~ said...

bg je dia conteng kertas kosong tu..tp makesure dia x conteng anggota badan dia dah la..:)

Huda said...

bijak ni dh beso esok :) hehehe..cute

ct rahani said...

bagus anak mummy n dady nih.. kecik2 dh rajin nk menolong yer.. hiks..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sungguh2 humairah tlg daddy marking...
part nangis tu comel lah..hehehe..

Miss Izah Mohamed said...

oh, dah besar dah baby en nizam.. hehe

nabilah_2908 said...

comelnya baby ni... :)


slm kenal dr nabilah... ;)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails