My sweet story...

My sweet story...

Friday, April 30, 2010

Aksi gigit si kecil

Lately ni kerap sangat Humaira nak gigit. Malam tadi masa berus gigi nampaklah 2 batang gigi menjelmakan diri. Gusi gatallah tu. Sekarang Humaira dah ada 4 batang gigi atas dan 2 batang gigi bawah. Bakal tumbuh sebatang dekat atas dan bawah. Tajamnya, patutlah sekarang ini semua benda dia nak gigit. Sabar ajelah...

Last week mummy beli biskut teething rusks untuk Humaira.. Biskutnya keras gilos baling dekat dinding belum tentu pecah..


Berusaha untuk gigi lagi kuat


Gambar ini plg comel, sebabnya siap tunjuk dkt mummy biskut sambil membebel bahasa dia..haha sian Humaira x dpt mkn..Mummy gigit pun biskut ni x pecah..


Last dia jumpa benda alah ni...


Habis putus Humaira gigit...bagi teether x nak pula

10 comments:

Jasfyra said...

tomeinya...hihi
xpe humaira, usaha tangga kejayaan.gigit lg biskut tu sampia boleh ye

☆ lieya latif ☆ said...

kiut!! biskut tu mmg keras, so celup dulu ngna susu baru bagi kat humaira .....budakkalo baru tumbuh gigi ni mmg gatal jek nak menggigit...time die menyusu tu tak tahan...terjerit2 kite dibuatnyer

chugie said...

heheh.. gigi tengah gatai ek humairah..

fatin pun tak nak gigit teether tu.. die lebih suke gigit kunci

~ana~ said...

comel nya humaira tayang gigi...

maszmadi said...

hm, same jerk ngan aisha, bg biskut teething ke-rusks tu x nak, last2 softbord letter yg digodek2nyer n msuk dlm mulut, lg nikmat.. haha, nsib baik skrg aisha da kurang gigit...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehehe..comel lah humairah gigit..gatai gigi lah tu kan humairah.. :)

Huda said...

ala sweet sgt gigit2 ni :) mmg tahan la gigi diorg ni duk gigit bende2 keras kan..hehe

yatie chomeyl said...

Humaira geget spongy mat tu erk? sian Humaira xdpt mkn biskut tu erk

fabulous.farah said...

huhu..ganas humaira..tapi comel=)

mamalieyna said...

geget humaira, jgn tak geget! hikhik..comel la dia!

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails