My sweet story...

My sweet story...

Friday, April 9, 2010

Dunia si kecil yang indah

Selamat bereksplorasi dengan mainan Humaira...Dunia yang indah dan penuh warna warni buat si kecil Humaira. Dah pandai keluarkan mainan sendiri, mummy tukang mengemas balik.

Mainan merupakan salah satu cara untuk merangsang minda bayi.

Perkembangan dari Alam Bayi ke Alam Kanak-kanak Bertatih

**Sumber: Dipetik dari majalah Mother & Baby , seperti yang disahkan oleh panel pakar di UK dan Malaysia




8 comments:

Huda said...

humairah yg comey :)

mamalieyna said...

wah besar bakul mainan humaira ye..sedapla memunggah dan sedapla mummynye mengemas ye..dunia indah harus dirasai sepenuhnya ye sayang humaira!

☆ lieya latif ☆ said...

betul tu nieda....baye humaira ni suke explore...so cari laa mainan yg boleh merangsang minda die.....lieya dulu mase mia mija baye2 humaira, lieya suke bagi cermin....suke tgk dieorg explore cermin tu...tapi makesure cari yg selamat tu dipegang lah heheheeheheh

maszmadi said...

wah!!! best arr layan humaira main punggah memunggah kan...hehe

yatie chomeyl said...

luas ruang utk humaira bergerak bebas kat depan tv tu. seronok la dia ke sana ke sini

chugie said...

bagusnye humairah nak bermain ngan permainan die..

fatin x nak jd camtu.. ade mainan, tp langsung x hadap.. penat dh beli mcm2 jenis mainan, dr x de bunyi sampai yg ade bunyi.. kalu bab panjat2.. bg lah kat die.

ct rahani said...

humaira saja nk dera mummynya kot.. hehe..

Naura's Villa said...

banyaknya mainan dia..satui bakul tuh

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails