My sweet story...

My sweet story...

Saturday, April 3, 2010

blog dalam penyelenggaraan

sori, tgh bertukang dan mengemas blog...sorry for the inconvenience cause..serabut jer...ada sesiapa boleh tlg mcmane nk bg entry di tengah dan widget di kiri dan kanan..please help me my friends, peningla main dgn coding..nanti mummy repair, humaira dah mengamuk nak perhatian..



update:
tadaa....nanti nk minor touch up gambar si kenit Humaira kt headear pula..

6 comments:

~ana~ said...

nieda, sama la kita..blog kita pun tunggang langgang lg..hu3x..pening la main code2 nih...

mamalieyna said...

herm...eina tak bape pandai gak, pandai change template jer..tp ni mcm dh ok jer, n3 dok tengah2..^_^

selamat bertukang! hehe..

chugie said...

emm nieda, ni cam ok je.. mcm yg niedaa nak tu kn?? cantik dh ni..

nieda said...

tq kawan2 ku, dah ok sikit nak minor touch up jer nanti

wan sujaihah said...

kak teruskan merepare kak...wan dah nampak seri blog akak ni..hehheeh

Huda said...

slow2 k! mmg serabut sikit bile main ngn coding..klu susah2 try ctr+f nak find code yg kite cari tu :)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails