My sweet story...

My sweet story...

Thursday, April 15, 2010

Humaira shopping

Last week Humaira ikut mummy shopping barang dapur. Nasib baik kecil lagi, x pandai nak minta apa-apa, kalau tidak penuhla troli dgn barangan Humaira. hehehe sebab mummy selalu tgk bila ada family bawa anak-anak shopping, bukan main suka masukkan mcm2 benda dekat dalam troli.

Selalunya bila balik rumah mummy letakkan semua barang2 dekat satu tempat, susun dulu barang-barang dekat dapur baru kemaskan barang baru. Dapur sangat comel memang kena susun dulu. Tak sempat nak kemas, ada orang tolong kemaskan...


Apa mummy beli ni..


Humaira tolong kemaskan


Macam2 ada...


Ok mummy dah susun, Humaira letak kt situ jer


Ada donut sedapnya


Nyum-nyum..Mummy suka JCO compare big Apple, maybe sebab JCO kurang manis

9 comments:

Huda said...

cute beno muka humaira..rajin tolong mommy mengemas yer..hik3..

if husna, dilambak2 kan barang2 tu :)

~ana~ said...

rajin humaira, tlg mama kemas brg2 dapur...

erm..j co nmpak yummy...lama x mkn j co..biasa mkn big apple je...

fabulous.farah said...

farah pon suka jco dari bigapple..tapi jco punye kedai tak banyak..big apple pon boleh la..

mamalieyna said...

hikhik..kiut jer humaira buat mulut kecik camtu..^_^..nk tolong mummy eh! bagus2x..

ElyaElmo said...

dah bleh makan jco kee si comel tu???ha3

Uda said...

ralit betul numaira duk mengemas.. sampai muncung mulut gitew.. tapi cute mcm twitty jer..

Uda said...

** humaira
jgn mare yer yangg

☆ lieya latif ☆ said...

uih mmg kepochi humaira...nak belek2 ape laa mama die shopping yeak heheeheh....

lieya plak suke big apple nieda...sebab jco tu lieya mcm rase yis die kuat sangat...tekak masing2 kan heheeheheh

chugie said...

rajin humairah ni tau..

nieda, nak sket donut tu bley??

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails