My sweet story...

My sweet story...

Monday, April 19, 2010

Bangi Kopitiam TTDI Shah Alam

Kedai kopi atau nama glamour kopitiam. Macam sudah menjadi trend sekarang sana-sini ada kopitiam, macam-macam design dan gaya untuk menarik pelanggan. Secara jujur saya suka konsep restoren ini yang santai dan ada wifi. Sesuai untuk lepak sambil minum kopi. Bukan setakat minum kopi sahaja tau, macam-macam menu ada, ice blended, western food, malay food, chinese food etc.

Dua kali menjejakkan kaki dekat sini. Tak sah kalau tidak pekena roti bakar. Sedap.

Antara menu yang ada.. (credit to google)


Roti bakar sedap...


Humaira yang tak boleh duduk diam, nak keluar dari baby chair. Sabar jer lah..

4 comments:

fabulous.farah said...

huhuhu..tapi kedai kopi aka kopitiam ni overpriced kan. mungkin sebab ade wifi

~ana~ said...

br ni kita masuk station kopitiam kat berjaya times square...ok la gak makanan dia...tgk makanan yg nieda order pun mcm ok je...

skrg ni kedai kopitiam ni mcm cendawan tumbuh kan..banyak sungguh..

Huda said...

nyum3..tgk makanan terliur huda :) kopitiam pak li kat shah alam penah try x?sedap gak situ..

☆ lieya latif ☆ said...

nieda, leiya pun suke makan area bangi...mcm2 ade....heehehehe....skrang ni, bekpes sabtu ahad, kompom gi bangi heehehehe...

hihihi...tegelak tgk aksi humaira tu...budak bijak mmg camtu laaa...takleh dok diam2 ...nak gak bangun dari kerusi kaco org mkn yeak heheeheeh

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails