My sweet story...

My sweet story...

Monday, April 12, 2010

Ariani Sales until 18 April 2010

Jumaat petang, mummy pergi shopping tudung Ariani di Kota Damansara. Rambang mata tengok sales sana sini. Ada less sehingga 50%, buy 1 free 1 etc. Sempat rembat 5 helai tudung Ariani. Sales sehingga Ahad minggu depan, ada masa lagi kalau nak serbu. Kalau tak silap semua cawangan Ariani ada sales. Kalau beli tudung melebihi RM200 tambah RM10 boleh dapat kad keahlian.

Hasil rembatan..


Kad keahlian


Antara tudung yang mummy beli, daddy Humaira kata dah, tak payah beli tudung untuk tempoh 3 tahun ni..Mummy ambil colour yang boleh match dengan semua pakaian, raya nanti baru nak beli yang colourful..



Nak tengok model cilik mengayakan tudung mummy?? Pasni tak payah ambil Ekin jadi model dah..hehehe, marah Mawi nanti.


Amboi nak, duduk dah ayu tapi nampak kaki pula


Pipi Humaira yang gebu, sodap kalau cubit ni


Cubaan nak tarik tudung


Dari dulu mummy mesti nak colour pink or purple..


Anak tudung Ariani

7 comments:

IbuHakimHaikal said...

Nieda..ni yg suke ni bl dgr sale ni..huhu...comelnye Humaira jd model ariani...;)

Ju@Lucky^Mummy said...

wow.. meriah sungguh beli tudung.. comel nya humaira..

mamalieyna said...

waaah sakan soping tudung! kalo en suami kita pun cenggitu ler ghupe..mesti ayat dia..'jgn beli tudung lagi'..hehe..

amboi model cunlah! leh ngorat..hikhik..

☆ lieya latif ☆ said...

amboi2...syok tul sopink ariani yeak.....humaira dah jadi model plak dah....comel sangat.....tersentil pipi gebus tu nieda heheeheheheh...

Farah said...

ekekek sudah terjebak jugak nampaknye nieda..tudung2 ariani ni beli time sale baru berbaloi..time takde sale memang mahal sgt rasenye.

saya sambung lagi shopping ari ahad kat sana..eh bukan untuk saya la tapi adik plak kirim suruh beli.

chugie said...

wah.. bestnye shopping kat ariani.

sy pun teringin nak ke kedai tu, tp cam takut2 je.. yelah, kan kedai tu mahal2 bargnye.. ajak hubby pun, emm.. x mo gak!

nieda, bgtau lah price tuk tudung tu..

p/s: comel je humairah ngn tudung tu.. cayang die!

~ana~ said...

nieda, gmbr humaira pakai tudung yg 1st tu nmpak ayu sungguh..tp nmpak kaki la plak..heh3x...

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails