My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, April 28, 2010

Anak siapa tgk TV mcm ni???

Anak mummylah, anak siapa lagi...lagi ditegah lagi suka Humaira buat. Mummy tak suka Humaira tgk TV dekat mcm ni tau..Sekarang ni mummy selalu sorokkan remote astro, sebab nanti mcm2 dia tekan. Rupanya akal Humaira lagi panjang, tekan decoder terus..sabar ajelah..




See, mummy pun x tahu, tetiba jer dah berubah channel..


Yang ini pula peel pelik Humaira, kalau tekan jadi mcm ni ataupun TV off mulalah menangis. Agaknya dia ingat TV dah rosak kot..haha itulah mummy dah kata jgn tekan.


Ini bodak nangis..


Lepas pujuk buat benda lain..Cantiknya Humaira kemas. Sabar ajelah..

12 comments:

mamaaerish : said...

hik3... tang sepah pampers tuh mmg cumil... hik3...

tapi kalo kena aerish yg wat... siap kau... ;p

NOORWAHIDAH MOHD RIDZUAN said...

salam kenal..peel ank u sma je ngn ank kita.he..he..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Maybe budak2 mmg suke tgk TV dekat2 kan..Qis pon cam tuh gak...nonton dekat2 baru syok.. :)

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh ...lawak plak nieda....tak dpt remote pi cari decoder..sekali ilang channnel die yg melalak yeak keh keh keh tau takut tuh heeheheh

adoiyai...anak dare...rajin tul mengemas...letih le mama awak .....

wan sujaihah said...

anak saper lagi...yang bijak ni anak mama dia lah :)

Ibu Ayra said...

hehehe, budak2 mmg suka main tv+remote tv... agaknya diorang suka sangat sebab gambar kat tv tu gerak... mcm bagi respon kat diorg... humaira tolong kemas rumah ke tu...comelll...

chugie said...

aha.. suka sepah pampers gak ye?? sejibik like fatin tau!

Momma Mia said...

hahaha pandai Humaira berkemas ek?? ni tgh bertukar peel la nih.. dahn start panjang akal nk buat macam2 benda... tp jgn tgk TV dekat sgt tau, nnti rosak mata Humaira yg cantek tuh..

fabulous.farah said...

hahaha..memang pandai dia mengemas..cantik jadi rumah.=p

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

wah humairah makin pandai berkemas@ bersepah. makin pening la kepala mummy humaira pasni

ct rahani said...

budak2 mmg minat ngan tv kot.. pastu tgk dekat2.. aidil dulu pun sama.. tp bila makin beso dia makin ok.. humaira nanti pun camtu gak.. makin lama makin cerdik.. :p

SweetyMui2 said...

budak2 mmg sgt cumell :))

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails