My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, April 27, 2010

Humaira mandi-manda

Aktiviti mandi paling menyeronokkan bagi Humaira dan mummy percaya semua baby sebaya Humaira sukakan air. Seronok jadi kanak-kanak, hidup mereka indah. Penuh warna-warni.

Sejak Humaira dah makin besar, jarang mummy guna baby bathtub ini. Nanti kita ajak daddy beli pool baru best, besar sikit untuk Humaira bereksplorasi. Pantang mummy letak air dalam bathtub ini, cepat ajer dia nak main air. Humaira paling suka kalau mummy mandikan dengan air suam. Demand anak mummy ni.

Tengoklah aksi dia, cepat jer nak masuk dalam bathtub, Buku kt dlm bathtub itu yg mummy beli kt book excess seperti entry INI


Mummy, jom mandi..Ada toy gajah lagi. Humaira dah berani nak pegang


Senyum dapat main air


This is girrafe, Humaira. Sambil mandi-manda boleh mummy bercerita dgn buku tu.


Bestnya mummy, mcm2 ada...


Main ball pula


Auw seksinya dia...


Yang ini gambar Humaira masih dalam hari lebih kurang sebulan usianya. Bam bam. Sekarang dah besar dia, tak muat nak letak dalam bathtub ni..hehe semua itu KENANGAN TERINDAH Humaira..

15 comments:

mamalieyna said...

tak muat dah kan humaira..suh mummy belikan yang besar sket eh..^_^ baru lebih enjoy, kalo nak berenang2x..hehe..cekci la die! :)

same like arif, kalo mandi time..haa kena spend masa lebih2 sket, kalo idak tak puas la dia..huhu..

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

hu..hu...tonotnyer humaira dok dalam tab tu...ada menan ek...sure mandi dalam tab tu tak mau kuar2 kan

ezan said...

cute! bagus je humaira nak mandi dlm bath tub tu ek... kalo sarah dah xnak.. sempit kot.. skrg dia mandi berdiri.. berangan cam budak besar.. sabar je la...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Salam Ziarah kembali.. :)

Sonot tgk Humaira mandi kat bath tub tu..sambil2 tu leh baca buku.. :)

AA said...

linking u to my blog. sukanya jumpa blogger satu kawasan nih!

☆ lieya latif ☆ said...

wah mcm2 hah ade dalam tuh....ini mcm berjam2 pun bolehmandi nie keh keh keh ......

betul tu nieda...mase baby2....muat2 die jek tuk mandi dlm besen tu....skrang ni, tak muat dah...kejap je rase mase berlalu kan....

- Leena - said...

humaira dh susut nmpk nye kan nieda....dh maken lasak lah yek...

mamaaerish : said...

alahai cumilnyer... bijak pulak tuh... auntie nk pinjam buku tuh boleh?... auntie minat la yang?...

bli kat mana nieda?...;p

chugie said...

betul tu nieda, saya sokong.. baby sebaya humairah mmg suka main air, sebab fatin pun sama gak!

dari baby lagi, memang dh nampak die sukakan air.. sbb tu saya senang gak nak mandikan die..

fabulous.farah said...

heee.suka tengok gambar bebay yang umo 1-2 bulan tu. cute. bau pon bau baby.suka~

Jasfyra said...

xlama lagi leh la humaira mintak mama belikan pool mainan tu plak..hihi

nieda said...

mamaaerish: beli dekat amcorp mall kedai book xcess

ct rahani said...

budak2 mmg suka main air.. berjam2 pun leh tahankan.. klu kt pool agaknya humaira terus x nak naik tuh.. hehe..

Momma Mia said...

Sronoknya tengok Humaira mandi manda... sweet la piccas moment terindah tuh.

Uda said...

amboi besnya humaira.. mcm2 ada kat dlm bath tu..mesti tak nak keluar lepas tu..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails