My sweet story...

My sweet story...

Saturday, May 1, 2010

Humaira tidur bermandikan peluh

Kejadian last week tetiba tak ada elektrik lebih kurang 3 jam..Hangin betul mummy, at least bagilah notis awal-awal, ini ada rumah yg dpt notis ada yg tak dapat. Memang geram. Tak pasal-pasal stok ebm mummy terbuang mcm tu aje. Nasib baik tak banyak dah simpan stok ebm.

Tengoklah si kenit Humaira bila tak ada elektrik, melasak bukan main. Kesudahannya bermandikan peluh. Bila dah penat akhirnya tertidur juga. Kesian Humaira, mummy bukakan baju dan baringkan atas lantai baru boleh tidur. Tengok wajah humaira tidur boleh cair mummy...

Anak saper ni????


kesian dia kepanasan...


Tetap tidur nyenyak...

7 comments:

Ena said...

huhu..ciannyer..

cam irfan gak tadi.. nanges2 sampai tertido.. umminyer lak tengah solat asar.. dier leh ngamuk2 lak.. upernyer ngamuk nak tido.. huhu.. memg cair sensangat tengok anak tido lagi2 kalau tido cam humaira tu.. mau meleleh pulak.. hoho

Huda said...

ala siannye..husna pun xleh panas2..kene bukak bajunye baru selesa :)

fabulous.farah said...

bagus la humaira..tido panas pon tak buat perangai ke? good girl la~

ezan said...

wah letih sgt kot humaira panas2 tu.. nasib baik xmeragam ek.. kalo sarah sure mengamuk2..

~ana~ said...

waa...sian humaira tdo dlm kepanasan....

mamalieyna said...

alala ciannye..anak sapa la tu, tido ats lantai tak berbaju..huhu.. :p..comel!

Momma Mia said...

alahai.. siannya Humaira... berpeluh2 yer...

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails