My sweet story...

My sweet story...

Friday, October 29, 2010

Humaira dengan bola

Rentetan dari kisah bawa Humaira di kiz sports & gym, Humaira yang suka sangat dengan bola, daddy telah belikan 100pcs bola untuk Humaira main. Suka betul dia dapat bola warna-warni. Yang penatnya mummy lah kena kemaskan bola tu bila dia asyik nak baling je. Tak kisahlah janji Humaira happy dengan dunianya.




Ball yang warna-warni seindah dunia mereka yang penuh warna-warni.





* Entry auto publish, kami on the way balik Muar. Dah seminggu Atuk Humaira tak sihat, demam dan cirit birit.

11 comments:

Dee said...

syoknya tgk humaira landing2 begitu..

sis, harap ayah sis cepat sembuh ye..

☆ lieya latif ☆ said...

hah amik ko!! penoh bola satu besen...leh mandi bola lagi yeak keh keh keh ..seronok humaira dpt bola kalerful byk2 yeak.....

Lelord said...

nieda kecit sgt tub tu masuk dlm wet set beso sket.

Jasfyra said...

comelnya humaira main ball

Ciklinn said...

ya allah anak dara ni boleh ha berenang2 dgn bola.. kiki,ikikiki sgt kiuttt...

εïз mummyHaza εïз said...

wahh best ni.. kena beli bola baru utk nak2 teruna acik haza ^__^

Mrs.Eady said...

haittt...baru je trpikir kat mane nak cari ball ni!
kat mane beli?hehehhee...

chugie said...

fatin pun suka gak.. tp umminye ni x beli2 lagi ball tu! sok2 lah kot..:D

selamat sampai ke muar ye!

ct rahani said...

makin happy la humaira dpt main ngan bola byk2 tuh.. :p

rasp said...

dpt main bola dlm besen pun ok :)
have a safe trip & enjoy ur wiken..
hopefully atuk humaira cepat2 sembuh!

ieda said...

alor2 cumeinya humaira dlm bekas bola tuu .. suka akak tgk bola2 tuu ..
teringin nak beli ke zahrien tapi rasa cam last2 bersepah jer huhuhuh

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails