My sweet story...

My sweet story...

Friday, October 22, 2010

Sambungan gambar sekitar zoo negara

Okey, sambung gambar2 sekitar zoo negara. Sebenarnya tak tawaf keliling zoo pun, penat gile. Humaira pula, sekejap je nak duduk dalam stroller, berjalan pun sekejap, berdukung yang lama. 3/4 je kawasan zoo tu sempat diterjah. Walaupun kawasan redup, tapi sekarang ni musim panas, tetap terasa bahangnya.

Di taman rama-rama


Suka Humaira benda berjuntai2


Unta


Monyet


Mummy yang kepenatan. Pelik Humaira tengok


Zirafah


???


Badak sumbu


Budak comel


Paling suka dukung style mcm ni..


Muka mummy dan Humaira yang kepenatan

8 comments:

dieha said...

alolo..comeynya mak ngan anak..

☆ lieya latif ☆ said...

lieya suke pic no 2 tu juntai2 tu...sgt canteeeeeeeeeeeeeeekkkk...mau tak penat nieda kalo gi zoo nie...tapi sonok tgk anak2 belajar kan...

mamalieyna said...

sangat syoookkkk! semalam baru en suami tanya, confirm ke nak g zoo?..weeeeiii best!! hope dpt g la this weekend,,takpun next weekend! yeaa!


lawa piccas2 nya..humaira pandai naik kokong camtu?..sweet jer..^_^

Liz Rohaizat said...

bestnya dpt pergi zoo dengan anak. mesti humaira excited kan? budak2, bila dpt tgk binatang dengan mata, mesti dia over sebab selama ni tgk kat tv aje.

nice pics!

Softtouch [Hanim] said...

cntik2 pic dia...nieda mmg comel..humaira pun sama..nieda maintain mcm dulu...

mmg penat pg zoo, ngan pansanya...ngan berjalannya..

mrs.spicy said...

mummy humaira nampak mcm remaja jer bila bawak beg and pakai tudung bawal. muda belia.huhuhu

[-suziey-] said...

waaa dh lama xg zoo ni:p cantiknya rama2 itu.. :)

Jasfyra said...

mmg penat gila tawaf zoo negara..sbb tu aritu kitorang patah balik nak naik tram..hahaa
tp apa2 pun syok kan jln2 zoo

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails