My sweet story...

My sweet story...

Sunday, October 10, 2010

good luck fizi for varsity boat race 2010 di Putrajaya

Adik saya masuk pertandingan akhir acara kayak. Semalam saya pergi tengok pertandingan ni di Tasik Putrajaya. Cuaca sangat panas, risau juga kalau Humaira demam macam tengok hot ballon hari tu. Bagi yang tiada perancangan nak pergi mana2, bolehla tengok varsity boat race di Presint 6 Putrajaya. Hari ni merupakan hari terakhir pertandingan tersebut.

Semoga berjaya untuk adik saya, Fizi yang akan mewakili UTM pada hari ini. Dia berjaya masuk ke pusingan akhir. Semua pasukan hebat2 belaka, untuk acara akhir ini dia bakal berlawan dengan pasukan dari UM, 2 universiti dari Thailand dan Indonesia kalau tak silap saya. Good luck.. Gambar akan di upload kemudian.

Rowing


Humaira tetap tersenyum walaupun cuaca panas


Semoga berjaya fizi untuk hari ini..

2 comments:

Mrs.Eady said...

good luck!
psstt...x penah smpai kat tasik putrajaya nie.kekekee...

ummi nia said...

akak..berat humaira brp kg skrg??sy tgk dia lbh krg anak sy

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails