My sweet story...

My sweet story...

Friday, October 1, 2010

Buffered Earnings



Hati berbunga riang bila check akaun nuffnang ada 3 BE yang still running. Ini pertama kali dapat 3 BE sekaligus. Selalunya dapat 2 aje BE. Mummy dah boleh cash out akaun nuffnang tapi nak tunggu sehingga 3 angka baru nak cash out. Duit tu nanti beli apa2 yang patut untuk Humaira. Blog ni hanya picisan je, mana boleh dapat ribu riban macam blog redmummy yang bulan2 boleh dapat rm10k. Lagipun niat asal mummy wujudkan blog ini sekadar kenangan dan catatan peribadi untuk dikenang di kemudian hari. TQ nuffnang, sambil berblog sekurang2nya boleh dapat income.

15 comments:

chugie said...

wah.. syoknye.. mesti dh byk tu!

blog nieda pun bukan calang2 jugak.. ramai gak visitor dtg!

Huda said...

bestnye..huda lom berpeluang lg dpt BE tu..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah dapat BE baru tahniah k...bukan semua blog senang2 leh dapat BE ni kalo bukan yang betul2 layak....tak pe mana tau satu hari nanti nieda leh jadi cam redmummy tu

MamaYatie said...

bestnya nieda..kena menuntut dr nieda nih...hehe

Dee said...

xpe sis..kita sambil2 je kan blogging..dpt duit extra tu pun syukur alhamdulillah kan..

mamalieyna said...

betul tu nieda, bkn tujuan asal berblog utk pendapatan..kalau dpt tu, kira tambahn rezeki tuk anak2 ^_^..eina pun tak ambik port sgt, kalau ada masyuk tu, masuk jerlah..kalau sikit..biarkan je..

Anonymous said...

wah masyuuuuuuuuuuukkk tu nieda heheheeh...lieya tak penah lagi keluar kan...nak kumpul lagi sampai leh beli pam double pumping spectra heehehehhehe.....kalo dah kuar2 awal takut tergune bende lain keh keh keh

-lieya latif-
mls nak sign in sebab dok kat pc member heheeheheh

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah nieda..
haah, kena menuntut ilmu dpt BE ngan nieda lak la sbb tuan punya badan lom pernah dpt agi, huhuuhuh..

rasp said...

syukur alhamdulillah kan sis..
i pun cam u sis...suka2 je berblog..
ada rezki nuff, bonus lah tu kannn..

Softtouch [Hanim] said...

muza pun dpt sama mcm nieda punya BE tu...yelah kan kita blog utk kenangan di hari kemudian..dpt income pun sbg bonus utk kita kan...

εïз mummyHaza εïз said...

hehehe ajar acik Haza cam ner nak dpt BE tu... duk godek2 x kuar ape pun nih.. kihkihkih

dieha said...

wah..tahniah nieda...betul..berblog bkn skdr nk duit...tp utk kenang..kenangan...rezeki tuh..

~ana~ said...

wah...masyukkk.....mesti suka kan...excited je nak update blog tiap ms..:)

Nia said...

dapat BE ni rasa mcm dpt duit raya kan? hehe

Lelord said...

hehheheh congrats...lela pun dpt gak tp belom lh cash out lagi

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails