My sweet story...

My sweet story...

Monday, October 4, 2010

Great weekend...open house

Weekend lepas penuh dengan undangan open house. Jumaat malam Sabtu cousin hubby buat open house di USJ. Family mertua mummy pun turun KL sekali lagi, sambil pergi open house bolehla jumpa cucu kesayangannya. Humaira cukup excited dapat jumpa atuk dgn nenek Muar. Kalau atuk Muar telefon dah pandai nak minta cakap. Macam2 isu dibualnya.

Lepas Magrib gerak pergi open house rumah Kak Yati. Macam-macam menu ada, besar juga majlisnya. Siap ada deejay lagi. Menu nasi tomato, nasi impit dan rendang, pelbagai jenis kek, kuih muih dan dessert. Paling best konsep gerai. Gerai yang ada malam tu, burger (dah mcm order kt pasar malam pula), rojak, lai chee kang dan cendol.

Kak Yati, selaku tuan rumah


Humaira peminat nasi impit


Atuk Humaira, dah jadi geng sekarang ni


Seisi karaoke...dimulakan dengan makcik hubby merangkap emak tuan rumah, kak Yati...


Daddy Humaira pun karaoke sekali..


Jom layan daddy nyanyi dgn cousin dia. Mummy upload sikit je. Dulu daddy suka pergi karaoke kt shoping mall yang bayar rm1 satu lagu. Kiteorang panggil karaoke jamban..hahah




*aktiviti sabtu lagi best...esokla update..wink wink

4 comments:

Huda said...

bestnye :) makan2 dan makan kan..

Softtouch [Hanim] said...

kelassssss en nizam nyanyi...mmg sukalah en nizam tu...dah mcm org kawin dah nieda open house tu

chugie said...

aduhai.. syoknye beropen house.. siap buka gerai bagai ye.. mesti meriah!

yatie chomeyl said...

wah feeling habis ur hubby nyanyi ngeeeee

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails