My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, October 13, 2010

Humaira dan Adam

Ahad lepas kawan mummy datang rumah. Dah lama tak jumpa, besar dah Adam. Beza sebulan dengan Humaira. Humaira malu2 nak berkawan dengan Adam, jarang dia jumpa kawan2 sebaya dia boy. Gambar mereka ketika berumur dalam 3-4 bulan ada dekat SINI

comel mereka





Adam yang tak sihat, demam dan selsema tapi tetap aktif


Adam Harith


Penuh dah gigi Humaira

10 comments:

Huda said...

boyfren eh humaira :) hehe..leh kenen2 dah beso esok nieda :)

Softtouch [Hanim] said...

comelnya adam n humaira tu...dah girl kan malulah bila ada kwn boy...kalu selalu jumpe tu mesti dornag rapat..

normi said...

ADAM HARITH ni mcm nama gabungan anak2 akak.. Abg nama ADAM HAKIMI dan adik lak ARFAN HARITH...

Cumil humaira ngan Adam tu..

☆ lieya latif ☆ said...

ooo humaira dah ade boipren yeak....leiya suke tgk pic die belakang adam tu nieda...kemain lagi heheheeheh......

ha'ah dah penoh dah gigi....sonok kan...pasni leh mamam nasi dah...

εïз mummyHaza εïз said...

okla tu..ehem3...

~ana~ said...

bj adam sama dgn bj aqil...:)
gigi humaira dah penuh erk..caya la...:)

mamalieyna said...

hikhik..sweet lah dak tecik nak berkawan! suka nama adam harith! ^_^

Dee said...

cutenya dia..mula2 malu2lah..nti selalu2 jumpa leh jd geng..

YanDarwisy said...

Ha..ha..ha.. calon menentu pilihan ek.

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

alahai, dah ada boipren ke...hehe.
mmg cute si adam dan humairah tu.

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails