My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, October 6, 2010

CUTE LITTLE MUSLIM & MUSLIMAH CONTEST

Wow, mood join contest aje lately ni. saja cuba nasib dan memeriahkan contest sana sini. Kali ini nak join contest CUTE LITTLE MUSLIM & MUSLIMAH CONTEST . Untuk keterangan lanjut berkaitan contest ini boleh klik gambar banner di bawah k..





Gambar yang dipertaruhkan...


Nama: Alisha Humaira
Umur: 1 tahun 5 bulan
Tarikh lahir: 10 Mei 2009
Kategori: 1B - Little Muslimah (1 hari - 3 tahun)
Harapan: Semoga anakanda Humaira menjadi anak yang solehah dan menjadi kebanggaan mummy dan daddy. Mummy dan daddy tidak punya harta yang banyak untuk diberikan pada Humaira, mummy hanya mampu berikan SUSU IBU agar anakanda menjadi anak yang solehah dan taat perintah Allah.

6 comments:

mamalieyna said...

alahai kiut sangat tau! good luck cayang! ^_^

Softtouch [Hanim] said...

gud luck humaira...mmg sgt comel dlm pic bertudung tu

Mrs.Eady said...

so cute!!suke nyerrrr....;)

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

alolo...sgt comel humairah bertudung gitu...semoga jadi anak solehah ye humairah.
good luck nieda... :-)

AshAnas said...

salam semak entry contest... thanks sudi join... hm, bloglist utk contest4anas ada tak?

AshAnas said...

ok, noted n dah update... thanks ya sudi join n good luck!

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails