My sweet story...

My sweet story...

Thursday, October 14, 2010

KFC idaman Humaira selalu

Kalau pergi KFC makanan favorite Humaira tentunya whipped potato dengan fries. Selalunya whipped potato memang tak letak sos nya. Sesekali boleh la layan fastfood ni. Budak kecil ni memang peminat no 1 kentang, sekarang ni susahnya nak bagi makan nasi. Terpaksalah bagi kentang, mcm2 style masakan dah cuba.

Memang patut kerajaan haramkan iklan fastfood dekat TV, sebab memang bagi pengaruh besar dekat kanak-kanak. Lately ni saya tengok iklan fastfood dah ada dekat TV, kena ada pemantauan.

Bising mulut Humaira bila fries dah habis





15 comments:

Softtouch [Hanim] said...

ooo humaira suka kentang yer...boleh geng ngan untie...mmg fast food xelok utk budak2..

anak muza plak lebih berminat ngan collectibles dia tu dr mknan nya

[-suziey-] said...

waaaa humaira suka mashed potato ek..aQeel xbape suka..dia suka coleslaw..haahahh yg org tua pnya yg dia suka..dia pnya dia xnk..adeiii:p

Wina Momma Kira said...

hihihi samalah dgn Kira..budak² mmg suka fast food especially fries

tapi tue la..x elok jugak kalau mkn selalu

Humaira x brp suka mkn nasi ye?? Kira boleh makan nasi sampai 2 kali tambah :-)

Huda said...

husna pun suka whipped potato n fries :) budak zaman skang ni sume dh pandai makan kan :)

wan sujaihah said...

kak suka humaira ngan KFC ek...suka kan tgk anak2 suka makan ni...tp memang la kak...pengaruh tv ni memang kuat

Ciklinn said...

ok nanti ciklinn belanja humaira yer..... leh geng kita sbb suka KFC

☆ lieya latif ☆ said...

abis hah humaira mkn ...bagus anak dare ni.....kalo mia mija plak kat kfc sah2 ayamnye yg menjadi pojaan...sok2 bile humaira dah besa sure suke jugak ayam OR kfc.....

mamalieyna said...

Arif too...Arif suka kentang putar! ayamnya mama n abahnya sukee.. =P

~ana~ said...

ajmal pun pantang nmpak kfc @ mcd @ pizza hut..bising2 ajak mkn..tp awal2 remind dia, fast food ni x elok mkn selalu..nasib baik dia ok je..

Dee said...

anak2 dee pun suka kentang..tp yg bongsu tu je..yg sulung tu segala jenis sayur xnak..hmmm...

Mrs.Eady said...

syahmi pun same..asal pagi nmpk je mcd or kfc msti nk ajak pg mkn situ...selalu nyer kitaorg akan lalu kot jln yg xde kfc or mcd.kekekeke...

Ena said...

idaman kami jugakkkkkkk... hehe

Elly & Emmy said...

hairan kann.. dak kecik memang sangat suka ngan kfc/mcd ni.. budak berdua ni pun sama,, tapi tak nak biasakan diorang..

Fazlinil Irma said...

KFC malaysia memang sedap sangat banding dgn uk. sy rasa sbb bahan perasa dia banyak sgt.

kalau kat sini baik makan chicken cottage atau buat sendiri. lg sedap.

mrs.spicy said...

selera humaira dah western. bukan melayu dah. huhuhu..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails