My sweet story...

My sweet story...

Thursday, October 7, 2010

Bila tetamu datang rumah

Petang Ahad, ex housemate daddy masa bujang datang rumah, Rizal dan Joe. Sekarang ni masing2 dah kahwin dan ada family. Semua anak gegirl termasuk daddy. Riuh rumah bila Humaira suka ada kawan lebih kurang sebaya dengannya. Dia sangatlah suka berkawan

Anak Rizal, Aleya dan baby Sara yang berusia 2 bulan


Humaira yang sangat suka pada baby. Habis nak digomolnya


Nasib baik mummy sempat pegang Humaira, sepantas kilat nak gomolnya baby Sara ni. Risau betul mummy



Yang ini anak Joe, first time jumpa anaknya, Anis Kamelia. Nice name. Sebaya dengan Humaira, lahir Mei 2009 beza 2 minggu je dari Humaira. Lebat rambut Anis, dah dua kali potong. Rambut Humaira juga yang malu nak tumbuh.

Si comel Anis. Humaira asyik ikut je Anis ni, nak berkawan. Anis pula nak main sorang2


Tengok tu, Humaira ikut je ke mana Anis pergi


Semangat betul Humaira nak berkawan, tapi Anis jual mahal. Sian dia.hehe

11 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

humaira dah suka bangat dengan baby tu aoe laie...leh la bagi adeq kat humaira tu

~ana~ said...

humaira suka berkawan erk..meh meh..kawan dgn 2 org hero auntie..:)

Ena said...

Pandai balqis berkawan yeh!.. ;D

irfan tak pandai nak kawan sangat.. dier skrg cepat geram tengok mata kawan2 or baby.. cat g jenuh dier cocok mata.. hadoiyaiii

[-suziey-] said...

hehehe nmpk humaira suka sgt kt baby..maybe nk adik kot:p

εïз mummyHaza εïз said...

hehehe rambut anak2 acik Haza pun mmg jenis segan nak kuar time bby dulu.. Lps 6 bulan br nak naik rambutnye..

Dee said...

budak baya2 tu mmg suka berkawan..sweet je tgk kan..

normi said...

mcm mana ye rupa klu humaira rambut panjang mcm anis tu.. tentu cute punya kan.. hehe.. seronok tgk humaira tu dah pandai berkawan..

Mrs.Eady said...

alahai rambut same mcm sufiya la...ala-ala malu-malu gitu nk kuar..;)

Softtouch [Hanim] said...

pndai humaira nk berkawan..pndai dia..betullah nieda, humaira nk bb tu...

☆ lieya latif ☆ said...

humaira dah ready nak dpt adik tu nieda hahaahahah hah bile lagi...cepat proses....sonok ade anak jarak dekat2 ni tau.....

mamalieyna said...

humaira memang jenis suka berkwn yee..bagus2x..meh kwn ngn arif.hikhik..cian die, mmber taknak kwn tu..^_^

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails