My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, October 6, 2010

Open house rumah kawan

Petang Ahad seisi pergi open house. Mummy pergi rumah kawan mummy iaitu Huspa. Kenal Huspa masa kami sama-sama pergi kelas asas penyusuan susu ibu tahun lepas di sarakids. Masa tu mummy tgh preggy dalam 7 bulan. Kemudian persahabatan diteruskan di alam maya, di blog dan facebook. Open house hari Ahad lepas merupakan pertemuan kedua kami.

Menu pada hari tersebut nasi ayam yang sgt sedap, nasi impit, pelbagai jenis lauk, kuih-muih, dessert dll. Paling best ada coklat fountain. Ramai peminat kt situ.

First time, mummy dgn daddy terkejut Humaira nak dengan aunty Huspa. Sebelum ni, kalau orang asing dekati dia, jangan harap dia nak. Bolehla daddy dgn mummy mkn dgn aman. Agaknya aunty Huspa ni ada aura, ada anak teruna yg hensem.wakakaka


coklat fountain, dicelup dgn buah strawberi, anggur, epal dan marshmallow mmg sedap.


Mummy snap gambar Humaira dgn aunty Huspa dari jauh, relax je dia tak nangis.


Akhirnya...menangis juga bila mummy say bye bye masa nak balik.

8 comments:

mamalieyna said...

hikhik..bila usik nak tinggl baru nangis yee...^_^

rasp said...

satu kelainan ada coklat fondue tu kan...
apa2 pun, anak2 mestiiii nak mak paknya hehehehehe..

Huda said...

bestnye g open house nieda..huda kat manjung ni ade sekali je g open house..x rmi yg nak wat :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ala siannya humaira nangis ye

~ana~ said...

aqil pun kenkdg mcm ni..dgn org2 terdekat bkn main lg xmo g..tp bila org jrg jumpa, nak plak dia pergi...hu3x...

Softtouch [Hanim] said...

senang mummy n daddy nye mkn bila humaira nk ngan org..agaknya sejak dlm perut dah jumpe untie tu, tulah dia kenal tu...

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh ...ko saje kan nieda...pic last tu...nak gak dengki bye2 kan budak tu...mau tak melalak die heheheeheh

wah meriah laa juadah open house nie....siap ade choch fountain tu, maauuu aku melekat jek kat situ tuuu heheeheheh

Farra Dhelina said...

alahai knp nanges tu?

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails