My sweet story...

My sweet story...

Friday, October 8, 2010

Gambar penutup Syawal

Hari ni hari terakhir bulan Syawal. Tamat sudah aktiviti open house. Bulan Syawal, kanak2 lah yang paling seronok meraikannya. Selain dapat duit raya, inilah masa untuk berkumpul dengan saudara mara. Lensa daddy sempat merakamkan detik kanak2 meraikan syawal. Indahnya dunia mereka, penuh dengan warna warni.

Humaira yang asyik kunyah kerepek di hari raya


Balqis yang tersenyum


I like this picture, capture the moment..


Si kembar


Adik beradik di bawah meja


Rabiatul yang comel


Si cilik berbaju melayu



Daniel yang sopan


9 comments:

Dee said...

sweetnya budak2 ni kan..rayalah plg meriah utk dorang..

sis..i ada lagi jemputan open house ahad ni..hehehe..

[-suziey-] said...

sweet je humaira..nice shoot :)

yatie chomeyl said...

gamabr sephia tu cantik

Softtouch [Hanim] said...

dah nk habiskan syawal..betul tu kanak2 lah yg paling gembira skali bila raya...

☆ lieya latif ☆ said...

seronok tgk pic2 dlm entry ni nieda...penuh gambar budak2.....mmg sweet...dah le tgk muke budak2 ni sweet je...nampak cam tade masalah jek......tenang jek tgk.....

mamalieyna said...

comei2x...zaman kanak2 plg best meraikan hariraya!

Elly & Emmy said...

wajah2 suci..memberi ketenangan pada jiwa..

Farra Dhelina said...

sekejap je masa berlalu kan..dh hbs raya

Nia said...

wah..tu teknik sephia kan tu. cantek!

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails