My sweet story...

My sweet story...

Friday, October 22, 2010

Kiz sports & Gym One Utama

Bawa Humaira riadah di Kiz Sports & Gym di One Utama. Teruja betul anak dara mummy ni bila bawa masuk sini. Nak masuk sini untuk umur Humaira RM10 for unlimited time. Ibu bapa percuma. Untuk kanak-kanak berumur 2 tahun ke atas bayaran adalah RM25 DAN jangan lupa untuk bawa sock. Kawasan ini wajib pakai stokin. Boleh lihat website di SINI

What is Kizsports & Gym?

Kizsports & Gym is a one stop total child development centre. At Kizsports & Gym, children play to learn and learn to play in a safe and friendly environment.

Our Philosophy

Kizsports & Gym believes that children learn best through combining education with fun and fitness. We believe in providing learning opportunities in a safe, fun-filled and carefree environment to maximise children's learning potential to grow into happy, healthy adults.

Macam-macam aktiviti ada di sini. Ada kelas dance, ballet, taekwando, art & craft dan banyak lagi. Kalau ada yang berminat nak jadi member bayaran adalah RM40 per annum, deposit RM160 dan Fee RM160 per month. Kalau involve semua aktiviti yang ada memang berbaloi jadi member. Tapi umur 2 tahun ke bawah tak sesuai lagi.

Asyik main ball je walaupun banyak lagi permainan lain.


Budak yang teruja


Nak naik swing pula


Dekat dalam KIZ sport ada cafe. Setelah penat bermain, kita minum dulu


Yang ini memang adventure sikit, sesuai untuk kanak2 3 tahun ke atas





Main entrance




* pasni kita pergi MEGAKIDZ Mid Valley pula kalau ada masa...

14 comments:

YanDarwisy said...

Kalau Darwisy pegi sini, alamatnyer x ke manalah. Semata2 ke OU layan dia main ni. tapi syiokkk gak tgk bebudak main. Anak2 org lain kebanyakannyer tinggal dgn maid. mak apak pi merewang...

chugie said...

x pernah lg bawa fatin ke sini.. emm nk try lah nanti!

wan sujaihah said...

mahal jugak masuk kak ek...25?...klu saya nak beranak dah 75..mak aii...skang ni mainan tuk learning mahal2 lah...emmmm

Mrs.Eady said...

kalo umur 3 thn byr rm25 utk bape jam?
menarik nih!

Softtouch [Hanim] said...

bestnya tempat nie...Anak muza mesti suka. nk bawaklah jugak..

nasib baiklah ibu bapa xyah bayar kalu ngan kami2 pun bayar, bankrup jugaklah kan...heeeeee

nieda said...

Yandarwisy: kalau umur anak 3 tahun ke atas boleh tinggal kt situ, ada staff akan jaga. Tapi 1 jam rm30 kalau x silap

chungie: trylah bawa, pasti dia suka

wan: RM25 je, mak pak dia free..

Mrs Eady: RM 25 utk unlimited time. Org kata main sampai lebam. hehe..

mamalieyna said...

humaira dh sampai sini la..best tuu..tak prnh bwk arif ke sana lg! tp arif ni biasa tmpt open gitu, dia jd pemalu nak main..huhu..

Mrs.Eady said...

nak pegi laa...wah tapi nk pegi lepas pg yg kat sogo ni.sbb dapat free baucer main playgym kat sogo utk 2 jam.so mybe next month la nk bwk syahmi.
btw..thank's a lot sbb sharing this info sbb kalo tak mmg lgsg tak tahu psl benda ni..

ct rahani said...

klu anak sy tuh sure x mo balik.. hehe.. budak2 mmg suka klu gi sinikan..

Dee said...

wah..bestnya..seronok humaira tu nmpknya..

Momma Mia said...

uihh seronoknya Humaira...
Rm25 tuk unlimited time.. pergh kalo dlm 1-2 jam brape lak?

nieda said...

momma mia: sama je RM25

FIZA said...

syoknya dia main ball..nape xdg rmh antie...dah dekat sgt tu:)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sonot ek Humaira..
cop, time nk balik tu menages tak?.. hihihih, kalo my Alya meraung la x mo blk, tak puas maen!

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails