My sweet story...

My sweet story...

Monday, June 29, 2009

picture Humaira dan Adam

semalam hari Ahad, kawan saya dtg rumah nak tgk baby Humaira. Actually she is my bestfrend kt ofis, tapi malangnyer Yus dah resign. Yang bestyer jarak kami pregnant pun dekat, gap cuma sebulan. best byk yg boleh dikongsi bersama...sharing is caring kan yus? i miss u so much, rasa lost jer u xder kt ofis...jom layan gambar Adam dan Humaira, mana tau dh besar dorang, kita bleh wat menantu.hehe.....gurau2 jer.











Ni pulak gambar close up Humaira....Wajah2 kesayangan hamba....Mummy and daddy luv Humaira very much...







8 comments:

nizamyunus said...

gambar yang last tu macam dalam majalah la ..

☆ lieya latif ☆ said...

comelnye humaira....adam pun cute..wah2 dah dating2 yek hik hik hik.....cam same besar jek humaira ngan adam ni kan nieda....sok2 membesar same2 laaaa nie.....

yusyanti said...

sedapnye nama humaira...
yus ske nama tu....
a'a lbh kurang sama beso....

As@Aza :) said...

salam nieda...

re: saya still kenal nieda ;)....selalu jugak masuk blog nizam...baca citer kelahiran humaira tu ;)

anyway congratulations yeerr utk nieda...dgn nizam saya dah wish dia kat blog dia dah :)....muka humaira macam mummy dia lah...cuuuteee :)

Farah said...

kenape humaira tutup idung tu..adam kentot ekk hahaha...thanks for dropping by!!

salam kenal...

Jasfyra said...

alololo....tomei la anak dara sorang nih

Softtouch [Hanim] said...

ala ala ala..comelnya humaira...rambut dia tegak2 lah..mcm en nizam..he he he..mcm sama jer besarnya ngan adam ...bestfren lah tu nnti

Wanli said...

comelnye humaira....

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails