My sweet story...

My sweet story...

Thursday, September 30, 2010

Gambar Humaira di taman

Gambar Humaira dekat belakang rumah nenek Muar. Sukalah Humaira sebab laman rumah nenek dia luas. Lagipun baru dapat kaki berjalan saja dia. Banyak pokok orkid. Mummy aje bukan peminat nak tanam pokok ni.

Layan gambar yang mummy edit, cantik tak?? Selalu daddy yang edit, kalau ni hasil kerja mummy pula. Layannnn....

Renung apa tu yang????


owh...air hujan. hehe mcm tak real je. Gambar sama seperti di atas cuma mummy letak effect air hujan.


Tengok butterfly.


mummy suka gambar ni..


Ini kerja terbaru Humaira bila dapat kaki. Semua benda nak angkat. Kalau dekat rumah habis barang dapur dia bawa ke ruang tamu. Hangin mummy. Sedar2 bawang dah ada bawah sofa


Sopannya anak dara mummy duduk..

16 comments:

Huda said...

comey sgt..bagus tu nieda dia suka angkat2 barang..rajin namanya :)

Ena said...

cantik gambonya..

san humaira.. main sorang2 yeh!. heheh

wan sujaihah said...

gambaryang ader butterfly tu nampak real...cam ader betul2 je buterfly tu..:)

mamaaerish@eb said...

cantekkkkk... sumer cantek2... eb suker sgt... ;p

LyNn HaMzAh said...

comeynyer dia...

mamalieyna said...

hehee..tomei je kan..arif lak suka angkat bakul kain baju bwk sana sini..aduhaii...

[-suziey-] said...

hehehe terkejut tgk gbr air ujan..ingtkan kasi can kat humaira main ujan..ekkek:p

dieha said...

haha.ingatkan real kena air hujan..mau demam nnt..nice pic...

εïз mummyHaza εïз said...

hehehe cute3.. acik haza suka gambo yg no4 tu... effect dia sharp kan... sengsorang jek humaira main, bila SEJU nak dtg?? ^^

Jasfyra said...

cantikla mummy edit

- Malia - said...

cantik gambo...a'ah kalo dah dpt kaki xreti nak duduk diam..bile time merangkak dulu kite sibuk soh die cepat jalan..hehehe...

chugie said...

cumelz nye die.. suke sokmo lah ye dpt bermain kat laman tu..

Dee said...

budak2 mmg gitu..kononnya mengemaslah tu..hahaha..

rATu kEBaYA said...

cute sgt.. suka tgk gambar ni semua..

Softtouch [Hanim] said...

cantik nieda edit...comey humaira

samalah muza , muza bkn minat tanam bunga..

Nia said...

eh,..nampak real la effect tu..hehe. humaira pun steady aje posing..comel!

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails