My sweet story...

My sweet story...

Friday, April 1, 2011

Bear Humaira

Patutlah senyap je duduk dalam bilik. Rupa-rupanya tengah main dengan bear. Mummy nak tergelak sebenarnya dengar dia membebel dengan bear, gaya bahasanya tengah berleter dekat anak-anak. Cepat-cepat mummy ambil kamera dan snap, malu bila sedar mummy tengah perhatikan dia.

Alam fantasi si kecil, indah dunia mereka...

Tuan puteri malu-malu


Gaya peace dari Humaira


Siap pergi dapur ambil sudu dan mangkuk, nak bagi bear makan apa tue?



*Minggu depan sepupu Humaira, si Kaira akan datang KL..Penatler nak menjaganya. Leka je habis baby tu digomolnya

12 comments:

Jasfyra said...

comel je.pandai lak malu2 bila mummy snap..hihi

Huda said...

dunia anak2 kan nieda :) imaginasi tinggi :) comel peace humaira :) aunty peace balik k!

♥ Mrs.Eady ♥ said...

erks..besar nyer bear dr humaira..hihihih....

sufiay lgsg x suka bear..hukhukhuk..

☆ lieya latif ☆ said...

alahai awat ko tak rakan nieda...leh tgk ape yg die dok membebel main ngan bear die tu heeheheh...musti comel giler kan.....

biase laa tu budak2 ni bile main ngan anak patung ke bear ke sure ade laa dialog2 buatan sendiri heheeheh

MamaYatie said...

amboi...pandai yer humaira membebel..hehe..takde kawan membebel kat bear yer..agaknya bersembang2 la tu kot

~ana~ said...

ho ho ho...suka menyuap bear yea..bagus,,ada ciri2 boleh jd kakak dah ni..heh3x..

Wina Momma S and S said...

hihihi comel je Humaira..

Kira pun sama..bg bear mkn la, cium la, pukul la, mandikan bear la..plg x tahan cuci 'poo²' bear tu hahah!

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Assalam, budak2 memang suka ckp sorang2...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

mesti comel jer dgr dia ckp dgn bear tu kan..Qis pon sllu gak cam tuh..kita tgk pon geli hati.. ;)

Softtouch [Hanim] said...

byknya bear humaira...nak pinjam boleh...siap bebel2 lagi ngan bear tu..hehehehhee

besaqnya cermin mata humaira..mcm profesorlah....

Farra Dhelina said...

byknya bear humairaaaa...

NzA said...

trkdg anak2 ni byk meniru gaya org dewasa cz mrk mmg pemerhati n peniru yg trbaik.....

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails