My sweet story...

My sweet story...

Thursday, April 7, 2011

Petronas Grand Prix Showcase KLCC

Bagi peminat F1 bolehlah pergi tengok Petronas Grand Prix showcase yang tengah berlangsung di concourse KLCC bermula 2 April sehingga 10 April ini. Pelbagai barangan esklusif F1 dijual seperti T Shirt, topi, keychain, dan macam-macam.

Sebenarnya nak bawa Humaira ke Aquaria, dah lama janji nak bawa dia tengok ikan. So masa di KLCC ternampak pula showcase ni. Apalagi haruslah lensa daddy menembak sedas dua. Kebetulan ada model petronas

Tinggi dan kurus. Bilalah i nak kurus macam model ni..


Mummy dan Humaira bersama kereta F1..berangan nak naik







* nanti up cerita aquaria pula, banyak giler gambar nak kena resize. Sakit pinggang tak hilang lagi dukung Humaira yang berat 11 kg sepanjang masa di KLCC, bila datang angin kuch kuch hota hai dia, taknak jalan, dengan daddy pun taknak.

10 comments:

~ana~ said...

wah..bergmbr dgn model gitu..sama2 cun la...:)

NM02 said...

tingginye model tu

mrs.spicy said...

ala..kurusnye model tuh..bile kite nak kurus mcm die=p

☆ lieya latif ☆ said...

ko kalo tgi langsing cam model tu, laki hang tak pi keje ar jawabnye nieda kikikiki.....

ni laki akusuke la ni, kalo aku sure dah boring2 heheeheheh....

NzA said...

fuh penat gak tu brdukung...ttp masuk akuaria oklh cz dlm tu sejuk mata tgk ikan2....budak2 mmg suka sgt la kt situ...org tua yg kaki pancing pn boleh teruja..hi....

Farra Dhelina said...

mirza dgn qaseh tak smpai2 lagi pun kat aquaria tu..entah bila la

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

come nyer model tue ekkk...jeles BSB tauuuuu

ieda said...

hhuhu model tuu lum beranak pinak layie dik .. kita dah cun aper ... kalau dah beranak still maintain kan :))

best dpt peluang tgk keter2 yg race car nie :)

BabyIntan said...

Haa haa, sama lah kita nieda, bila time dia takmoh jalan...mmg 'terasa' time dokong dia...huu huu...bukan ringannn kan :D

Tak sabar nak nengok gambor kat aquaria pule ;)

wahida said...

wow!! bergambar ngan model yg cekci...

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails