My sweet story...

My sweet story...

Friday, April 22, 2011

Rumah kaca AF9

Minggu ni sempat lagi pergi Jusco Setiawangsa. Alang-alang dah sampai sana mestilah nak tengok rumah kaca AF9.

Peminat fanatik AF???owh tidak...Dah ada anak takde maknanya boleh layan AF. Berebut channel dengan Humaira, mestilah dia yang menang. Kecil je rumah kaca ni. Bagi pendapat sayalah, budak2 AF ni terpaksa control lah sepanjang hari. Ada sahaja mata yang akan memandang setiap gerak geri mereka. Saya pun tak hafal nama mereka.

Layan gambar jelah..snap guna camera hp. Banyak guard jaga sekeliling rumah kaca tu.


Inilah rumah kaca tu. Masa ni Ning Baizura tengah mengajar


Rumah kaca ni dekat dengan kawasan food court


Ning Baizura mengajar salah seorang peserta AF. Tak sure siapa nama. Sempat lagi peserta ni lambai dan senyum dekat Humaira. Humaira tak excited pun...


Yang ini Miza dgn Amir kot..


Peserta Af ni rasanya sedara mara dia dtg jenguk. Tu yang duk kt situ je.. Sape ek??


Last but not least, Humaira posing pula

10 comments:

♥ Mrs.Eady ♥ said...

same la x minat sgtt....:)

yatie chomeyl said...

dulu minat..hari2 tgk diari tp sb skrg diorg duk rumah kaca..terus jd x minat. dah kurang drama; sbb diorg control je manjang..ye la asyik2 org luar tgk je...

so skrg ni layan konsert je la kat you tube..tu pun xde minat siapa2 lagi

LilyAzliyana@MamaZaraZareef said...

kite 2 minggu lepas tgk jugak AF ni sbb tido umah mentua..mak mentua minat AF..hehehehe

lydzar said...

setiap sabtu berpantang ni, mmg standby depan tv nk tengok. tp baru je mula konsert dah ngantuk..tidur lagi best hahaha

anie said...

sama la da xfollow lgsg...tapi yang giler follow maharaja lawak..xmiss satu episod pun..hehe

Huda said...

huda pun dh x layan af..hubby kata x sedapla suara mereka :)

Dee said...

dee pun x minat..mentor masih boleh layan..

mamalieyna said...

tak best lak wat rumah kaca gitu kan..mesti semua student kontrol2..hu~

yg rmbut pnjg tu ke?..Lena kot..suara dia je mant0ps..pompuan lain, kureeng..

Softtouch [Hanim] said...

muza tgklah jgk.heeeeee...
teringin jgk nk tgk rumah kaca tu...:)

Jasfyra said...

sama gak wak..kita pun xbape minat.tp aritu p jusco setiawangsa,sempat gak tgk rumah kaca tu.siap nyorok2 sket,manala tau tetiba kamera tu snap gambo kita.kang masuk tibi plak kan..muakakakaka..giler perasan kita ni

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails