My sweet story...

My sweet story...

Friday, April 15, 2011

Membeli belah di kedai Ramly burger

Sebenarnya nak beli ayam untuk buat chicken chop sekali dah sampai sana terbeli macam-macam produk Ramly. Rambang mata sekejap bila tengok ada produk takde lagi jual di pasaran seperti oblong dan burger rasa panggang. Lagipun stok frozen food kat rumah sudah habis. Selalunya memang saya sentiasa ada simpan stok frozen, kalau penyakit M****S datang, kite masak frozen je. Mudah dan cepat.

Dekat kedai ni ada restoren sekali. Semuanya berasaskan produk Ramly. Saya order set Burger Oblong Daging RM6.50 termasuk fries dan air.


Humaira menikmati nugget ayam. Jeling kt mummy bila minta sikit kat dia..


Sedapnye mummy...



Hasil memborong RM60 lebih..Makan sampai pengsan..


Malam tadi punya dinner. Yang petak tu burger ayam rasa panggang. Tapi saya lagi suka burger Ramly yang biasa je. Oblong sedap..Masak dalam frying pan tak letak minyak.


Letak blackpepper sos, cili sos dan mayonis memang sedap..


Taraaa...jemput makan semua


Humaira pula makan fries dan burger ayam ala panggang. Oblong ni pedas ada blackpepper

10 comments:

Jasfyra said...

sedapnya burger oblong..psst, kita pun cam awak.simpan stok,bila nk masak senang kan.nak2 dah ada anak,seronok tgk anak2 mkn

Fazlinil Irma said...

adoii.. baca entry ni masa perut tgah lapar. bertambah2 lapar jdnya..

wahida said...

wow bestnya..tak pernah shopping kat kedai Ramly lagi...

kat umah pun stok frozen dah abes...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

as salam, stok utk berapa lama tue?

NzA said...

rindu nk makan oblong kambing.....sedap!!!!!!!

Anamarza said...

bestnya..sayang kat sini tak de kiosk ramlee ni

Softtouch [Hanim] said...

mcm2 ada...tulah kan produk ramly ni mcm xbape femes mcm Ayamas....xtau pun ramly ada oblong, nnti leh beli..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alahai..jelingan Humairah tu..
X nk bg mummy erk..hehe..
Byknye borong..stok utk brp minggu tu?? :)

Farra Dhelina said...

telan air liur sy kak!! semua tu 60rgt je? murah lah ye!

- Leena - said...

best..ko gie kedai dia kat kg baru tuh yek..ke de branch laen???

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails