My sweet story...

My sweet story...

Friday, April 8, 2011

Bawa Humaira ke Aquaria

Akhirnya sampai juga ke Aquaria, seperti entry INI, bulan dec tahun lepas. Dah sampai depan Aquaria tapi punyalah ramai orang beratur beli tiket, kebetulan pula masa tu cuti sekolah. So daddy janji akan bawa bila habis cuti sekolah. Nasibla masa tu Humaira tak pandai cakap lagi, kalau tak terpaksalah beratur untuk tengok ikan. Bukan apa, tak best la bayar mahal2 tapi ramai dalam tu. Akhirnya sampai juga Humaira ke Aquaria hari Isnin lepas.

Bayaran masuk untuk mummy RM35, daddy dapat RM30 sebab dia student. Humaira free. Masuk je terus nampak ikan piranha. Masa mummy pergi dalam 5 tahun lepas akuarium ni tempat ikan pari.


Boleh sentuh ikan ni. Humaira dah takut tengok mummy pegang ikan ni. Bermulalah episod nak berdukung. Hadooiii


Mana taknya, ikan dekat sini lagi besar dari Humaira


Humaira sebut FISH


Posing style mencangkung


Tengok gigi ikan...lupa ingatan pula nama ikan ni


iklan...nak tunjuk juga tupperware brand dalam akuarium besar. Memang tahan lasak


Masa mummy sentuh ikan ni, cepat2 Humaira tarik tangan mummy. Risau kalau ikan ni gigit tangan mummy. Dont worry sayang....ada kaca, ikan takkan gigit mummy


Macam ku kenal je ikan ni..heheh




* to be continue part 2

16 comments:

♥ Mrs.Eady ♥ said...

syahmi tak minat sini dia minat zoo jek :D

NM02 said...

gambar ke tiga tu seram! hahahaha ... upss...

Wina Momma S and S said...

haish...bile la nak bwk Kira gi sini? huhuhuu

NonaFauzi said...

cam best jer..aku yg keje depan klcc nie pun x pergi aquaria nie...

NonaFauzi said...

cam best jer

NonaFauzi said...

nak pergi3x

~ana~ said...

wah. best nya humaira g aquaria..bnyk fish kan?mesti terujja dia..:)

Farra Dhelina said...

bestnyaaaa.... nice candid lah kak..

aaa nak bwk juge lah mirza dgn qaseh

mrs.spicy said...

heheh..humaira takut fish ke? nanti suh mummy tangkap fish tu buat gulai. hehe

Dee said...

mmg bestkan gi aquaria..

Huda said...

best pegi aquaria ni..tp husna pun takut tgk ikan besar2..ikan gigit katanya :)

[-suziey-] said...

waaa humaira dh g aquaria..aQeel xpegi lagi..budak mmg suka la layan fish berenang2 :)

MamaYatie said...

budak2 memang seronok gi sini..last year pegi ikut lawatan taska

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnyekan klu bawa anak2 p sini..
Kita x tau bilalah dpt p ke sana..

Softtouch [Hanim] said...

wa....sukalah humaira pg aquaria yer..mesti rouhkan mulut dia sebut fish fish..budak2 mmg suka p situ...nnti turn darissa plak sbb abg dia kami dah bwk dulu

maya amir said...

tingin sgt nak gi aquaria tapi isk..ke kl pun payah.. tapi mmg best kan dpt masuk aquaria..will come one day nanti:)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails