My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, April 13, 2011

Dunia warna-warni si kecil

Pastinya playground antara tempat kesukaan kanak-kanak termasukla Humaira. Kalau seminggu tak bawa pergi playground tak sah. Dalam kereta kalau nampak playground riuh lah mulut dia tunjuk TU TU..

Ada hati nak naik sendiri


Suka buat muncung mcm ni..Daddy kata ikut mummy dia.Masa mengandungkan Humaira dulu kalau ada keinginan mummy yang daddy tak turuti sebij muncung macam Humaira ni...Itu kata daddy lah..


Gambar dekat bawah pula, playground tempat berbayar di Shah Alam Mall. RM10 sekali masuk. Masa ni daddy main badminton, so mummy temankan Humaira bereksplorasi dengan dunia dia yang bewarna-warni.


Main train pula


Kutip bola pula


Si comel ni sebenarnya nak sangat berkawan dengan Humaira. Yang Humaira pula kalau tak kenal memang jual mahal. Menangis budak comel tu mengadu kt mama dia...Mama, baby taknak kawan dengan adik, adik nak kawan dengan baby..

13 comments:

NM02 said...

humaira dah mcm hip hop la... cumelll

MrS. F!zA said...

zaman kanak2 dilalui dgn indah kalo dilayan gini kan..

♥ Mrs.Eady ♥ said...

cute je buat muka mcm tuh!hehehe...

mrs.spicy said...

heheh..muka dah la ikut mami. perangai pon ikut mami eh? memang anak mami la ini budak kicik

~ana~ said...

comel je humaira buat muncung tuh..:)

NzA said...

dunia kanak2 yg sntiasa diwarnai dgn keceriaan n kegembiraan.....

anie said...

comelnye mucung dia tue....comel ssangat2

εïз mummyHaza εïз said...

comel jek muncung si kenit tu... (Alolo cucu nenek vogue...) hehehe.. Acik Haza x pi pun umah kawen anak k.yati, acik pi johor amik kete. Sekali Elan kena tahan ward.. x dek rezeki nk jumpa family belah tok cu.. InsyaAllah next time try...

rasp said...

beriya2 tul tgk humaira main sis...

leh plak today topik kita sropa sis hehehehe

ieda said...

cumeinya humaira .. kejap je masa berlalu .. lepas nie humaira dah makin besar dan sure dah mcm2 mende yg humaira boleh buat :))

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..humairah x nk kwn yer..terbalik plak dgn Qis ni..kekdng budak2 yg x nk kwn dgn dia.. ;)

Softtouch [Hanim] said...

playground ngan anak2 ni mmg xleh pisah..kat situlah dia nk main2 n explore...

mamalieyna said...

ihiks..jual mahal ye humaira...hehe..

pic atas skali tu, serba pink..comel..nmpk cam baby plak buat mulut gitu..hee~

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails