My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, April 5, 2011

Dating dengan kawan

Jumaat lepas kawan saya, Yanie ajak pergi karnival coklat di glenmarie, ada warehouse sales untuk coklat brand seperti crispy, tudor gold, tango, air nekta dan mcm2 lagi.. Murah juga coklat tapi sebelum pergi warehouse dah muhasabah diri, berbelanja dengan berhemat.Hehe so borong dalam rm44 je. Ambil yang perlu...

Inilah dia banner warehouse sales di networks foods


seisi memilih coklat pun bermula


Humaira yang mengikut je kakak Insyirah...



Lepas shopping coklat macam biasa aktiviti jalan-jalan cari makan. Kami makan di restoren Wong Solo seksyen 7 Shah Alam. Pergi sini mestilah order ayam penyet. Sambal ayam tu pedassss. Food oklah. Mummy tak makan tempe, Humaira yang tolong habiskan tempe.


Insyirah memang pandai posing, halakan je kamera pandailah si cilik ni beraksi..Cayalah..



Suka pic ni walaupun goyang, kakak Insyirah suapkan Humaira. Memang dah jadi geng, makan pun nak berdua



Dapat tabung masa karnival coklat. Pantang nampak duit syiling habis dimasukknya dalam tabung. Yang jadi mangsa, purse mummy dah kosong duit syiling Humaira ambil masuk tabung..Dapat 2 tabung, satu lagi nak bagi sepupu Humaira

10 comments:

Farra Dhelina said...

oh kedai ni yg deret upin ipin tu kan kak?

mrs.spicy said...

bagus la humaira..mummy xmakan tempe die makan

chugie said...

wow, jualan gudang coklat? ada lagi ke tu??? syoknye!

♥ Mrs.Eady ♥ said...

wahhh syok nyer!

~ana~ said...

wah best nya warehouse sale coklat tuh....

fizanur said...

salam ziarah.

Have A Big Heart!

Softtouch [Hanim] said...

wa...mesti murah2kan nieda choc tu...wa..mesranya humaira ngan kwn dia tu..boleh rapat mcm mana nieda n yanie..nti kim salam yanie yer...

Dee said...

bestkan pegi warehouse sales chocolate..rasa nak beli semua je kalo x kawal nafsu..huhu..

adarnadzmie said...

pandainya humaira korek duit syiling mummy dia untuk masukkan dlm tabung... rajin2 menabung yer..

Jasfyra said...

kita kalo p wong solo wajib order sayur campo dia.sedap.sambal dia tu kalo lidah tgh da ulser toksah gatal p mkn sana kan..gerenti nangis..hahaha

comel la tabung humaira tu.suke...

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails