My sweet story...

My sweet story...

Thursday, April 14, 2011

JJCM: Restoren Pak Mal Nasi Ayam

Restoren Pak Mal Nasi Ayam terletak di Seksyen 11 Shah Alam. Restoren ni sangat terkenal dengan menu nasi ayam, sentiasa ramai pengunjung. Selain menu nasi ayam, ada juga menu lain seperti soto, mee dan bihun sup, western dan mcm2 lagi. Pertama kali pergi dulu makan di food court seksyen 11. Kemudian masa jalan2 di Seksyen 11 ternampak pula Restoren Pak Mal Nasi Ayam. Haruslah terjah. Restoren ni terletak berdekatan dengan restoren Azira (orang Shah Alam mesti tau) dan juga berdekatan dengan kawasan food court Seksyen 11. Pengunjung ada 2 pilihan sama ada nak makan di food court atau restoren. Kalau nak selesa bolehla pergi restoren.
Humaira memang peminat no 1 nasi ayam. Banyak dia makan.

Inilah restorennya




Antara menu yang ada


Nasi ayam yang memenuhi citarasa saya. Sos Ayam pedasss



Sirap bandung daddy.. Dia kata terbaik


Lai chee kang untuk mummy dan Humaira






* Dulu suka makan nasi ayam ada satu gerai di Kota Damansara. Baru2 ni makan dekat situ dah tak sesedap macam dulu, harga pula bertambah mahal. So lepas ni kalau teringin makan nasi ayam ke Pak Mal pula

13 comments:

RIEFDA UMI ABAH ATHIRAH said...

bestnye jln2 g mkn yer.nk ckit lehhhh?

NM02 said...

pak mal ni femes kan...

rasp said...

bebila ke Shah Alam nak kena cari gak aaaa...

mamalieyna said...

Pak Mal...glamer lg lah kedai ni pasni..hehe..nasi ayam mmg kena je dgn tekak ...^_^

~ana~ said...

sirap bandung tu nmpak sedap....

ieda said...

nasi ayam kalau dengan sos ayam pedas memang sedap kan dik .. :))

Dee said...

sedapnya nampak air bandung tu..dee pun suka nasi ayam..

lydzar said...

air sirap bandung n laicikang adalah my feveret... :)

Wina Momma S and S said...

wina jarang² ke shah alam tp kalau pergi boleh singgah makan sini...

wina pun suke makan nasi ayam kat gerai kat KD masa keje sana dulu, entah² gerai yg sama :-)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Best..JJCM..Tgk air bandung tu pon dh tau sedap.. ;)

♥ Mrs.Eady ♥ said...

susah nak samapi s.alam ni sb duk cheras...

Ummi Salsabila said...

tahu2..mmg sdp ns ayam pak mal! huhu murah lak tuh

Softtouch [Hanim] said...

mestilah sdp tu sbb humaira pun suka mkn...jauh lah nk ke shah alam tu plak..heeee

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails