My sweet story...

My sweet story...

Thursday, April 28, 2011

Anak oh anak

Minggu lepas punya cerita. Humaira terjaga pukul 2.30 pagi sampai ke Subuh tak tidur. Menangis sambil pegang jari. Rupanya bengkak. Asyik menangis je, buka youtube terus senyap. So layan je tengok youtube sampai ke Subuh. Siang tu mamai je rasa bila tak cukup tidur..Anak oh anak, jangan buat macam tu selalu, penat mummy.

Siang tu bengkak kt jari tak surut lagi. Daddy yang risau bawa Humaira ke klinik. Doktor kata ada 2 kesan gigitan. Doktor suspek anak lipan rumah yang gigit Humaira. Entahler, naluri saya kuat mengatakan kena gigit serangga macam semut. Doctor bagi ubat dan suruh cari air kelapa. Alhamdulillah dah ok dah.

Bengkak jari Humaira..Mummy snap gambar ni pukul 3.08 pagi.Huhu. Kesian daddy tersengguk2 melayan karenah anak

10 comments:

mamalieyna said...

aduhai anak..sabar jerlah kan..hu~ sian humaira ye..kena gigit apa la tu yg sebenarnya..hope mkn ok ye..

bleh smile lg tu, awai2 pagi pun..ekeke..

NzA said...

bengkak tu nieda..kesian budak comel nie...moga cpt ok...

Softtouch [Hanim] said...

siannay humaira..nasiblah xde apa2 jari dia..kene gigit serangag tu nieda..comelnya en nizam buat mcm tu nieda..heeee

mrs.spicy said...

demi anak. hehe..semut kut kan. mane datang lipan

lydzar said...

ala ciannya tangan dia.. seb baik sekejap je bengkak tu

NonaFauzi said...

cian ko nieda...anak ko x tido...tgk kartunlah tu kat you tube

NonaFauzi said...

cian ko nieda....

NonaFauzi said...

cianlah ko nieda...mesti ngantok kan siang tu hihihi..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

as salam, gitu ler teletah budak2 kan? BSB lagi lerr tidur 1 jam bangun buat susu...tidur lagi 2 jam bangun lagi buat susu utk abang pulak.1 mlm bangun 3-4 x nasib baik tak sakit kepala.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alahai..sian Humairah..
nmpk bengkak dh tu jari dia..
tp masih blh bg senyuman lg mummy amik gmbr dia.. :)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails