My sweet story...

My sweet story...

Thursday, April 28, 2011

Gambar sekitar majlis open day Sarakids

Gambar sekitar majlis open day Sarakids. Hasil lensa dari daddy Humaira. Masa majlis indoor daddy guna prime lens. So bila di kawasan outdoor daddy tukar kepada zoom lens. Secara peribadi saya lagi suka hasil dari zoom lens. Kalau cuaca panas, cahaya cukup memang cantik gambar dan nampak sangat natural. Bila daddy tukar kepada zoom lens habis semua orang yang lalu di situ ditembaknya. So saya just letak gambar si cilik je..Comelnya mereka, semuanya nampak happy bila dapat naik kuda..

Mulakan dengan anakanda saya Humaira..Peace no war


Kudaku gagah berani..hik


Si cilik happy naik kuda


anak2 yang serba merah..comel


Geram tengok rambut kerinting sorang ni..anak sapelah ni, comel...


Tersenyum dapat naik kuda


Ada style cara jalan..


si cilik berbaju merah







Panas ye dik..


Farah melayan anaknya, Sara..Kasih seorang mummy


Inilah lagu breastfeed ketika majlis Sarakids..Menyusu sama-sama

5 comments:

♥ Mrs.Eady ♥ said...

mcm best je :)

yatie chomeyl said...

i pun lg suka lens fix 50mm sbb aperture dia rendah..cun amik gmbr portrait. tapi yg x bestnya nmpk habis la segala mak nenek jerawat ehehehe

ieda said...

sukenya budak2 tu dpt naik kuda ... :)

waahhh ada lagu menyusu sama2 .. alamak x leh bukak lah pulak huhuh

Dee said...

bestnya kids dpt naik kuda..

~ana~ said...

cantik2 gmbr nya...dgr citer, panas terik yea hari tu...ana jugak yg x berkesempatan nak pergi..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails