My sweet story...

My sweet story...

Saturday, May 7, 2011

Lama menyepi

Hampir seminggu lebih tak jenguk blog. Macam-macam perkara yang terjadi. dalam minggu ini .Pertamanya start Jumaat minggu lepas masa tengah syok layan perkahwinan diraja tetiba sendi saya sakit, malamnya demam sehingga hari Isnin baru baik. Belum pun pulih sepenuhnya husband saya pula demam. Panas badan, makan ubat pun tak surut2 suhu.. So kiteorang pergi check darah hari Khamis, platelet husband dah rendah dan Doctor terus refer husband ke hospital. Platelet saya consider rendah tapi masih ditahap normal. Sebabnya mungkin badan saya dah ada imune dengan virus denggi. Saya dah pernah kena admit sebelum ni. So bermalam lah husband di KPJ Selangor bermula petang Khamis sehingga kini disebabkan demam denggi. Harap sangat boleh keluar wad selewat2nya esok tapi setiap hari platelet husband makin turun. Doakan my husband cepat sembuh.

That why blog ini menyepi. We will update later k..

10 comments:

Dee said...

siannya u sis..buatkan sup ketam for your hubby..dulu masa my hubby kena dah tahap demam denggi berdarah..minum sup ketam alhamdulillah..2 hari je kat wad..moga both of you cepat sembuh ye..amin..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

as salam, BSB harap hubby nieda cepat sembuh dan kembali sihat...inysaallah.

NzA said...

moga cpt sembuh....

Softtouch [Hanim] said...

patutlah lama myepi...rupenya en nizam kene denggi..buat sup ketam nieda..bg minum 100 plus byk2...semoga en nizam cpt sembuh yer...

umi abah athirah said...

byk sabar n doa yer.dulu ida ne demam denggi memg turun bis apepun xleh masuk,air masak ppun cm nk munth bau pdhl air masak ne bau.da msuk air brape btol bru ok tmbh ngan slalu ne mnum 100 plus tok bdn.3btol beso mnum bru ok

umi abah athirah said...

byk sabar n doa yer.dulu ida ne demam denggi memg turun bis apepun xleh masuk,air masak ppun cm nk munth bau pdhl air masak ne bau.da msuk air brape btol bru ok tmbh ngan slalu ne mnum 100 plus tok bdn.3btol beso mnum bru ok

Jasfyra said...

harap2 husband awak dah sembuh skg ni

~ana~ said...

moga daddy humaira cepat sembuh...

adarnadzmie said...

harap pulih seperti sediakala..

εïз mummyHaza εïз said...

cepat2 sembuh yek... Kesian nida sefamily, si humairah tinggal ngan nenek ker?

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails