My sweet story...

My sweet story...

Thursday, January 6, 2011

Main dan main

Jadi budak kecik seronok aje. Masa mereka dipenuhi dengan aktiviti bermain. Kadang2 tu sanggup lawan mata semata2 nak main. Agaknya dalam fikiran mereka, kalau tidur tak cukup masa nanti nak main. Itulah yang terjadi kt Humaira. Susahnya nak tidur kan dia. Nampak playground memang suka betul. Kalau kt kawasan perumahan ni, nak bawa Humaira keluar memang daddy takkan drive ikut jalan playground. Kalau dia nampak mesti menangis.

Yang ini dia nampak playground kt Giant. Wajiblah singgah sebelum dia mengamuk


Yang ini dekat kawasan perumahan. Main gelongsor kaki dahulu turun. Gayat ikut daddy..hehe



* Humaira dah sihat sepenuhnya daripada demam.. Alhamdulillah

23 comments:

Mrs.Eady said...

same la ngn syahmi pantang nmpk mesti nk terjah dulu kalo x tertegak je kat situ x gerak2..:)

normi said...

dah sihat yer humaira.. alhamduliilah.. mulalah tugasan humaira seperti biasa.. jenoh mummy dia..

wahida said...

alhamdulillah, dah baik dah humairah..siap main gelongsor terbalik bdn ko...

Huda said...

Alhamdulillah dh sihat dia :) sama cam husna pantang nampak playground dia akan jerit "eh..mainan" :)

BIONIC WOMEN said...

Seronok tengok anak2 hepi kan?
rasa sedih kalau x ikut kehendak dowang..semoga anak2 kita membesar dengan cemerlang..amin..

Wina Momma Kira said...

alhamdulilah...humaira strong girl :-)

Kira pun kalau kat taman, ayah dialah yg rajin layan..wina x larat nak mengejar

εïз mummyHaza εïз said...

Alhamdulillah dah sihat... Klu main playground Giant sek 13 tu, kena tgk2 sikit sebab acik haza tengok tinggi sangat la nieda.. Bahaya.. budak2

NM02 said...

teringin nak main gelongsor tu.. ahaksss

☆ lieya latif ☆ said...

alhamdulillah budak cute dah sihat sepenohnye...lega hati kan nieda....seronok tgk muke ceria die main kan.......

ieda said...

alhamdulillah humaira dan pulih .. skrg nie musim nak2 ashik ujan jer .. akak nie .. dah 5 ari batuk2 dan selsema sib baik x teruk ..

budak2 dikk .. bila kita dah besar tuu yg teringat nak jadi budak balik kann :))

Softtouch [Hanim] said...

Alhamdulillah humaira dah baik demam...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Humairah dh sihat yer..Alhamdulillah..
Time utk bermainlahkan.. :)
Bestkan jd budak2..hidup diorg sentiasa hepi jer kan.. :)

maszmadi said...

alhamdulillah humairah dah sihat..... so, main time..... hehe

ezan said...

wah dashyat.. aksi stunt humaira main gelongsor. hehehe...

~ana~ said...

ajmal dan aqil gelonsor kepala ke hadapan..hu3x..

alhamdulillah humaira dah sihat yea..

btw, nieda, semalam ana dah pos..tp sorry la..tulis nama 'nieda' je..terlupa nak letak full name..

chugie said...

betul tu nieda.. kanak2 memang suka main dan mainan kan.. fatin pun kalau dh nampak playground, memang akan jerit kuat2..

Ciklinn said...

amboii bukan main yer anak dara nie.... heheh pandai lak tu kaki turun dulu yer..

MamaAiman said...

alhamdulillah, humaira dah sihat ye..bagusla dah bertenaga mcm biase :)

yatie chomeyl said...

bila sembuh demam, mesti makin lasak main kan?

nza said...

budak2 mmg gitu nieda, pntang nmpk playground mesti nk singgah......

Dee said...

dlm kehidupan kanak2 mmg best..main2 je kan..hehehe..xyah pikir2..

mamalieyna said...

alhamdulillah dh sihat, arif pun dh sihat demam, tp sakit mata la pulak..huhu..dh tu jangkitkan kt mamanye pulak..huhu..

betul! setuju! anak2 ni kalau dpt main, mmg sggup bersengkang maata! alahai..

Nia said...

alala,..dah aktif balik dah dia..comelnya!

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails