My sweet story...

My sweet story...

Friday, January 7, 2011

: - )

Headband kawan mummy bagi kt Humaira. Tengoklah tu tangan si kecil ni nak cabut. Sekarang ni lagi ramai yang ingat Humaira boy, adusss..




14 comments:

p!nkerton said...

hehe takpe lah humaira, nntrambut dah panjang, suruh mommy ikat & pakai riben ek? time tu sure org tak confuse dah :)

chugie said...

maybe sbb humairahnye rambut x panjang lg, so ramai yg igt die boy kan? xpe2.. nanti dh de rambut pjg, ikat tocang ye..

budak2 memang susah nak letak headband ke, klip ke ape ke kt rambutnye. sure di tariknye.

Jasfyra said...

xpe la mummy..humaira tetap comey.dah besar nanti mesti dia nampak cun.xcam boy :)

Mrs.Eady said...

pakai headband mcm gangster pulak...garang nyer muka.hihihih...takut auntie!:)

BIONIC WOMEN said...

wow..comelnyer humaira..
nnti kalau rambut panjang mesti bertambah tomei..boleh ikat2, sepit2

ezan said...

nak gak humaira pakai headband tu. kalo sarah jgn harap! :((

[-suziey-] said...

hiks..dia xselesa pkaai headband..rimas kot mcm ade bende mencekak kt kepala dia..ekekke:D

Softtouch [Hanim] said...

mgkin sbb rambut humaira sikit kot kan...

dah baya2 humaira tu mmg sshlah nk pakaikan headband ke atau cekak atau pun rambut sebab dia suka tarik2..yelah sedangkan anak muza tu pun dah pndai tarik headband dia...

anie said...

yang aku pulak ramai cakap dia girl..padahal da pakai bj tulis im boy lagi..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tp apapon Humairah tetap Comel.. ;)

riefda said...

ala nida,rmbut dia pendek tu sbb org ingat boy, arwah ank ida pun dorg semua kte boy sbb rmbt pndek n ckit.xpe nanti da beso jd gadis melayu terakhir nanti .hehhhe

nza said...

xpe, kalu rambut humaira dh pnjang ckit nmpklh keayuannya tu ala2 gadis melayu trakhir....

Farra Dhelina said...

rmbut humaira mmg lambat tumbuh ye kak?

MamaYatie said...

nanti humaira suh mummy beli dress banyak2..kot ada ckp boy lagi mmg nak kena la..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails