My sweet story...

My sweet story...

Monday, January 17, 2011

Kedai Ramly burger

Masa pergi Giant di Meru Klang ternampak kedai Ramly burger. Kat rumah stok burger memang selalu ada. Kalau time malas masak, burger lah penyelamatnya. Kalau beli burger tu dah tentu brand Ramly selalu mummy beli. Sorry to say lah, brand lain tu agak kureng unless yang jenis mahal tu lain ceritalah.

Macam2 ada dekat kedai Ramly ni. Selain dari produk Ramly, barang kelengkapan nak buat burger semuanya ada seperti roti, sos, sayur dll. Lepas ni kalau mummy nak buat chicken chop bolehla beli kt sini. Semua portion ayam ada. Selain dari itu, ada disediakan restoren. Semuanya berasaskan produk Ramly.

Staff kedai tu bagitau harga burger Ramly lagi murah dari pasaran. Kalau kt pasaran daging burger cuma ada yang 70 gram shj, kt kedai ni yang 60 gram pun ada.

Inilah kedainya

16 comments:

Huda said...

huda pun mesti beli ramly burger lg sedap kan compare yg lain..ade 1 lagi kedai ramly ni huda perasan kat bangi belakang az-zahrah...tp x penah beli lg sbb time tu dtg tengok adik jap kat bangi.

☆ lieya latif ☆ said...

same laa kite nieda...agak2 bosan mkn nasi, mmg burger laa selalu di masak....same jugak, burger ramly jadi peberet kami heheheeheh....

normi said...

anak2 akak suka sgt burger ni.. tambah2 si Adam tu.. badan pon dah jadi mcm burger...

Softtouch [Hanim] said...

muza pernah nmpak satu ramly burger kat kg baru xsilap..tp xpernah sinngah pun..:)

tp byk2 daging burger ramly punya paling sedap...

MamaAiman said...

salam isnin kaknieda :) saya tak berapa kisah sgt ngan daging burger ni, tapi husband saya sgt suka ngan produk Ramly ni..kalo die tau ni mesti nak g..hehehhee..

Farra Dhelina said...

wah pasni blh shopping2 lah kat ramly kan! senang semua brg ada kat situ, sekali harung je..

Dee said...

kat mana ni sis? my kids pun suka nugget Ramly je..

Dee said...

eh..kat meru eh..dee x perasan td..kt kl ni ada ke tak eh..

Mummy Zara Sofea said...

ade kedai die sndiri ye, xthu pun..slalu bli kt mart je..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

mmg sedap burger jenama ramly nih..:)

~ana~ said...

Nieda,ana,pun br terfikir nak buat entry psl kedai ramly ni.ana pun selalu beli product ramly kat kedai dia.murah skit kan.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam nieda, betul ler kalau product lain tue was2 jer nak belikan.

mamalieyna said...

waah dh terjah kedai ramly burger ni, next time bleh terjah lg ye..^_^ tk prnh ke sana..

NzA said...

anak2 akak pn suka sgt mkn burger nie......

Mama Farra dan Faris said...

slm.

4 ur info mamafaris dah tukar url nih

http://farrafaris.blogspot.com/

meh join GA...just suka suki

Anis Valiant said...

salam akak..nk tny kat rambly burger ni ada jual jer burger raw yg x masak lg?..kalau ada harga dier mcm mana?

e
Related Posts with Thumbnails