My sweet story...

My sweet story...

Friday, January 28, 2011

Hangin...

Saya tengah hot dengan mamat buat kitchen kabinet. Dah seminggu lebih dapur saya lintang pukang. Kata esok nak pasang table top pastu delay hari isnin depan plak. Leceh nak masak bila sinki dapur takde. Mula2 kiteorang nak pasang table top guna material solid surface, boleh plak mamat tu kata lepas raya cina baru boleh pasang. Sape tak hangin!!

Mamat ni pasang kitchen kabinet Jumaat lepas, janjinya sabtu lepas nak pasang solid surface. Sampai hari ni nan hado.. Takkan nak tunggu lepas raya cina baru nak pasang, lama sangat la bro. Lastly kiteorang decide pakai wood top. Mamat tu kata wood tu boleh pasang cepat tapi apsal nak tunggu hari ISNIN!!! Kalau dah janji sendiri mau ingatla.

*Motip: Tuan punya blog tengah EMO

Bila dah mengamuk, mamat ni letak alas kayu buat sementara waktu sementara nk tunggu table top TAPI sinki nan hado


Ekzos fan pun belum berfungsi lagi


Kabinet tak pasang pintu..Orang perak kata tak semengah


Yang penting boleh masak mamat tu kata..Banyakla ko punya masak



Husband saya memang bengang tahap gaban dah. Dia memang panas baran. Dapur lintang pukang, alamatnya esok balik kampung mengubat emosi yang tak stabil. Hehe mau balik muo...Jom makan mee bandung.

8 comments:

Dee said...

sbb tu org amik bangsa lain bab2 renovate ni..keje cepat..bukan xnak tlg bangsa sendiri..tp ginilah jdnya..eh..main tuduh2 je sy ni kan..hehehe..sabar jelah sis..

mamalieyna said...

dh kenal ke tak seblm ni nieda dgn org tu?..tu la kan, kalau bab nak reno umah ni, baiknya org kita kenal ke, leh push sket..herm..sian..mmg emo kalau eina pun..dapur tmpt kita bekerja..oooh balik muo eh, cek nak balik kedah nun..tp next tuesday la..huhu..

happy holiday!

Lelord said...

hehehehhe layan mee bandung lg best kan.

hmmm x sabo nk balik ni

NzA said...

dh pernah rasai pengalaman perit camtu...mmg sakit hati thp maksimum....

mmg boleh hilangkan stress kt kg...

Softtouch [Hanim] said...

agaknya sbb nk raya cina kot nieda tulah dia lmbat..kalu buat ngan melayu pun tp sbb supplier brg2 dia cina kot...

tp mmg hanginlah sbb dia dah janji kan alih2 xdpt siapkan mcm yg dia ckp tu...mintak diskaun nieda...sbr yer..

chugie said...

aduiayai.. camni pun ade ke? teruk gak service dorang ye..

ieda said...

ehhehe sabar dikk .. tulah kalau mcm nie sapa pun nak marah kan .. kalau x boleh jgn berjanji .. kita bila dah berjanji nie kita dah harap semua beres lah kan .. kalau dh beres nak balik jauh2 nie baru lah senang hati :)

~ana~ said...

ish...klau ana pun hangin...bab air xde kat dapur tu mmg rumit...hu3xx

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails