My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, January 5, 2011

Gambar bodak demam

Hari ni Humaira masih demam lagi. Alhamdulillah, suhu tak tinggi. Pagi semalam terbaring je, petang tu dah ok sikit, kembali aktif. Macam biasa, bila aktif habis berselerak rumah. Semua bantal dalam bilik si kenit ni angkut letak dekat ruang tamu..hehe, tak kisah la Humaira, janji awak sihat dan aktif. Mummy pun takdelah susah hati. Pagi tadi panas sikit badan dia, tapi still aktif. Nampaknya kena continue makan ubat lagi..Setiap kali makan ubat, tersedu sedan menangis.


Mummy rela Humaira buat rumah berselerak daripada terbaring lesu macam ni..Gambar pagi semalam, hari ni dah ceria kembali..



*Terima kasih kawan2 yang komen entry lepas, mendoakan Humaira.

15 comments:

MamaAiman said...

cuaca skrg ni pun tak menentu.. risau kan kalo baby yg demam sebab taktau ape yg die nak nanti..paling risau kalo die nangis2..semoga cepat sembuh humaira!

☆ lieya latif ☆ said...

alahai cian si syomel nie...demam nak dpt akal ni nieda...cepat sembuh yeak syg....ceria2 kan umah yeak....

Softtouch [Hanim] said...

siannye humaira...demam nk besar tu nieda....cpt2 baik demma yer syg...

wahida said...

sabar ye nieda...humairah dah nak sihat dah tu...alhamdulillah...

chugie said...

siannye tengok muka die tu.. get well soon ya!

Huda said...

siannye humaira..musim demam kan sekarang..husna pun sy kena pantau gak ni..humaira jaga diri yer..sian mommy daddy risau :)

Farra Dhelina said...

nk jugak humaira pakai tampal2 tu ye..klu mirza..hermm jgn haraplah kak..mmg hbs dia tarik..adeii

[-suziey-] said...

sian humaira..get well soon yek..

Dee said...

siannya dia..td pun baru bbsitter call ckp fifi demam..

mamalieyna said...

Humaira pun demam..alahai musim betulla...hope makin sihat ye today!

tu la kan, bila difikir2..baik rumah bersepah sebab anak suka 'ngemas' dari si anak terbaring lesu..huhu..sedih jadinya..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alahai siannye tgk Humairah..tp dh nk sihatkan...teruskan mkn ubat..moga cepat sembuh yer..!

Nia said...

Hari ni Humaira dah sihat? siannya dia. betul tu nieda, kita lagi rela anak kita buat nakal, dari terbaring lesu masa sakit..huhu.

Harap Humaira cepat sihat yaa.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Salam nieda, demam nak besar tue.

So Shy Lady said...

salam knal nieda,

harap humaira get well soon.kdg2 dmam perlu utk mningkatkan antibodi smulajadi dlm bdn

So Shy Lady said...

salam knal nieda,

harap humaira get well soon. kdg2 dmam tu perlu utk mningkatkan antibodi smulajadi dlm bdn

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails