My sweet story...

My sweet story...

Monday, September 27, 2010

Happy Birthday Ayah

Happy Birthday Ayah pada 17 September lepas. Apa yang menariknya, ayah mertua saya ada kembar. Kembarnya duduk di Masjid Tanah, Melaka. Tak sempat nak together2 dengan kembar ayah celebrate birthday. Emak mertua saya kata, selalunya dia akan buat kek dan celebrate dengan kembar ayah di Melaka. Lagi menarik, kembar ayah adalah perempuan. Kiteorang panggil Mak Nab. Selalunya kita dengar kembar sama jantina je.

Macam best aje kalau ada kembar, memang sampai sekarang ayah closed dengan kembar dia. Muka pun lebih kurang je, kalau ayah pakai tudung memang sama. Dulu Mak Nab pernah kena timpa buah kelapa atas kepala sehingga pengsan, ayah mertua saya pun turut terkena tempiasnya. Beberapa hari kepalanya asyik sakit je. Sama juga kes, bila lutut ayah terbelah kena gergaji, beberapa hari Mak Nab terasa sakit lutut.

acara potong kek, sayang kek tu dah cair nampak serabai


Humaira pelik aje tengok


Muka daddy dgn Humaira yang tak sabar nak makan kek


Tetap romantik sehingga kini...emak suapkan untuk birthday boy. kih kih kih


Muka daddy tak puas hati tak dapat makan kek..hik

10 comments:

Softtouch [Hanim] said...

ooo ayah en nizam ade kembar ye nieda..Ni mesti anak nieda nnti ada kembar.Hepy birthday untuk ayah en nizam..

rasp said...

hepi belated bufday to ur FIL!!!
memang i suka dengar crite2 ada kembar nie sis..
nak nak yg lain jantina...

mamalieyna said...

sweet moment lah! romantik lagi...suke tengok ^_^

happy besday pak cik! moga sihat2 selalu ^_^

dieha said...

romantiknya..meraikan org2 lama...mereka lebey menghargai..

[-suziey-] said...

happy belated besday to ur ayah..bestnye dpt mkn kek..hehe..

wahida said...

hepi belated birthday 2 ur FIL...semoga pjg umur dan murah rezeki...teringin lak nengok kembar ur FIL...

☆ lieya latif ☆ said...

sweet moment...biar pun simple tapi dikelilingi ister, anak2, menantu n cucu tu dah buat cukup bermakne kan nieda.....

pic suap kek tu lieya suke...romantik gitu....

Farra Dhelina said...

slmt hr lahir pkcik..

bestnya masih ada ayah utk disambut hr lahir..sy dh takde ayah..sedihnya..

YanDarwisy said...

Happy besdau uncle...semoga panjang umur, murah rezeki..sihat tubuh badan. yum..yum.. makan kek!

yatie chomeyl said...

ekekke funny eh muka ur huby yg x puas hati xdpt makan kek tu kui3x

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails