My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, September 1, 2010

Humaira milestones

Sejak Humaira dah setahun jarang mummy update dia punya development. Bukan apa, tak banyak sangat perubahan compare masa baby. Berat Humaira 8.7 kg pada usia 15 bulan, hanya naik 700 g compare masa umur setahun. Makan kuat tapi mungkin tengah melasak. Lagi satu makin kerap Humaira makan, makan keraplah dia poo poo.. Cuma bulan puasa ni sangat susah nak bagi makan. Humaira lebih suka mummy makan sambil suapkan dia. Bulan puasa ni mummy tak makan waktu siang, jadinya dia pun puasa sama. Time berbuka dia pun sibuk nak makan, memang menguji kesabaran. Ada satu hari time mummy sediakan juadah bersahur, Humaira menangis cari mummy. Sambil mata terpejam merangkak cari mummy. Kelakar, tersadung nanti baru tau.

  • Suka sebut word hilang..Sebutan Humaira pelat mcm org cina ckp melayu
  • Sangat suka gadjet. HP, MP3 sampaikan hp mummy dah nazak kena kerjakan dgn Humaira. (TQ daddy, belikan HP baru untuk mummy)
  • Suka tgk cerita Upin Ipin. Khusyuk sampaikan orang panggil takde respon. Nanti kita ajak daddy pergi restoren Upin Ipin kt Sek 7 ye.
  • Part paling best kalau mummy merajuk seboleh mungkin nak pujuk. Takut betul dia. Kalau daddy merajuk buat dont know je.
  • Dah boleh melangkah. Clap...

Suka gambar ni. Daddy siap letak wallpaper kt desktop.

2 comments:

Farra Dhelina said...

budak2 mmg suka upin ipin kan..hehe

kakyong said...

rasanya semua anak2 suka upin ipin... anaksdara kakyong yg 1 tahun+++ , dia SD(sindrom down).. tp kalo dpt tgk upin ipin.. tak hengat punya.. siap melangut depan tv.. pastu kalo citer habis siap marah2....

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails