My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, September 29, 2010

Homemade coklat


Cantik, yang bentuk love tu dalam ada inti orange, bentuk rose dalamnya inti strawberi, yang satu lagi tu badam. Serius mmg sedap, kalah cadbury

Closed up sikit


Siapa peminat coklat??nyum nyum..Sedap tau coklat buatan sendiri. Ini air tangan MIL, belajar dari adik dia di Bangi. Nanti saya nak menuntut ilmu buat coklat dari MIL. Serius, sedap sangat. Daripada banyak tu, tinggal 2-3 ketul je lagi. Humaira pun suka makan coklat tu.


Ini pula kes budak terlebih baik, jatuh tangga kt rumah nenek saudara. GUna kamera cap ayam tak nampak sangat kesan lebam nya. Sampai hari ni kesan tu ada lagi. Daddy nya cukup risau. Kalau sampai besar tak hilang habislah, kurang 1k hantaran. Wakakaka

10 comments:

Softtouch [Hanim] said...

mmg sedap coklat home made nie..blaja lah nieda..boleh buat biz coklat..muza pun mcm nk blaja tp bknlah utk buat biz tp utk diri sendiri

chugie said...

emm nampak cantik.. mesti sedap tu.. nak sikit nieda..!

Huda said...

tgk pada rupa pun nampak sedap sgt..husna suke coklat.isk3, pantang nampak bende tu warna coklat sume dia sebut 'abulat' = coklat :P

wahida said...

uhuuu...bestnye coklat perisa orange tu...bak sikit!!!

ezan said...

wah nampak sedap la chocolate tu. nanti nieda dah pandai buat jgn lupa bg rasa sikit ek.. hehehe...

[-suziey-] said...

yummmy cantik dan sedap..blaja la ngn MIL..untung..bole buat byk n mkn puas2..hehe

yatie chomeyl said...

uih xkan kurang smp 1K kot..hehhe..nanti hilangla lebam tu insya Allah

εïз mummyHaza εïз said...

duk umah, bolehla bisnes coklat.. hehehe..

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

nieda,
nanti share resepi coklat ni yer...nak gak buat kat rumah.
siannya humairah, habislah, kurang 1k hantaran esok besar. hehe...lawaklah daddy humairah ni.

MamaYatie said...

setuju..mmg sedap choc home made...jiran kasi rasa hari tu, dia siap attend kelas..yummy

humaira, ckp kat daddy kurang 1K tp ada balance lg 49K...hahaha

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails