My sweet story...

My sweet story...

Thursday, September 2, 2010

Humaira main bubble

Aktiviti main bubble selepas waktu berbuka petang kelmarin. Daddy belikan bubble untuk Humaira dekat Tesco. Serius je muka budak kecik ni kejar bubble. Sikit pun takmo senyum. Penat mummy jerit suruh senyum, jual mahal betul.

Masa kecil dulu mummy selalu juga main bubble ni, tapi murah je tak sampai 50 sen sebotol. Sekarang ni, 2 botol kecil RM3.00. Erm, nampaknya, semakin kecil nilai duit sekarang.

Khusyuknya dia tengok bubble jatuh kt tangan


Renungan tajam Humaira.. Cara dia renung sebijik ikut family belah mummy. hehe


Cepat Humaira tangkap..


Muka ketat...


Dan lagi ketat..Alahai anak, bilalah rambutmu nak panjang.

13 comments:

Farra Dhelina said...

hehe mirza suka main buble..dh hbs air sabun tu, dia mtk lagi..adeiii jenuh nak melayan

Softtouch [Hanim] said...

comelnya humaira main bubble..cantik suar humaira..kesitu plak muza tgk..he he he

Ena said...

dah lama tak belikan.. huhu..

comei jekk humaira nie kan!.. tapi awat la humaira tak nak senyum kan!.. seyes jek.. ummi tak kasi tiup snediri yeh!.. hehe

mamalieyna said...

ketat betul nih..takut ayep nk ngurat camnih =P

waaah cam best je aktiviti main bubble ni, kite tak pernh beli la..huhu..nnti bleh la nk tgk riaksi arif lak camne..hehe..

chugie said...

memang budak2 suka ngan bubble kan? agaknye dorang pelik and teruja camne lah bubble2 tu bleh terbang2 kan?

normi said...

anak2 memang suke main burble ni.. anak2 akak dah ada berapa pun tak tau.. byk.. setiap kali nmpak org jual kt mana2 mesti nak.. yg beli lepas tu pun belum main abis lagi.. isk2.. suka tgk humaira main.. serius betoi..

MamaYatie said...

nape ketat nor humaira? dekut cenyum mahal yer..comey dia

p/s: main bubble dpt mempertingkatkan daya fokus anak.. :)

wahida said...

nak geget humairah ckit leh? geram nengok!!!

Dee said...

budak2 mmg suka main bubble kan..mcm dee smpi x larat nak larang dorang main..smpi tumpah2..pastu jatuh..tu yg dee marah..hehehe..

rambut humaira tu nti pjglah tu sis..sabar eh..

YanDarwisy said...

Suke tgk baby main bubble. comel jer muke dia....

Mrs.Eady said...

mhh..rambut humaira same mcm sufiya jek..hehee..

☆ lieya latif ☆ said...

amboi main bubble yea anak dare......anak2 lieya pun suke...tapi siap laa aku suruh die tiop n main kat beranda....jenuh nak mengelap lantai nanti he he hehe...

Huda said...

husna pun suka main bubble :) cute sgt humaira..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails